Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
8 years 8 months ago #32763 by tOmPeL
tOmPeL replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
InsyaAllah tOm n sayang akan hadir...dlm proses apply cuti ni...pastu nk carik babysitter lagi...(leh bulan madu lagi sekali :P)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32769 by atinko
atinko replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
affa tulis:

B) karoke set ai dah settle kan B) mlm tuh pertandingan karok yg bertemakan fungkur idol rawksss... B) hadiah di sodiokan jadi jom join gath kek PD nieh..

p/s: bwk CD klu nak pakai CD sendiri .. B)


affa.. dlm semua xtiviti, karok paling mustahak.. penting.. teramat penting.. karok spoil, spoil laa GATH!! hahaha... i lurv karok!!! :lol: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32770 by azura_19872
azura_19872 replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
al0l0l0....
l0mantiknya en.dj t0m nie..
huhuhu
tabik ah!
:offtopic:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32772 by affa
affa replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
atinko tulis:

affa tulis:

B) karoke set ai dah settle kan B) mlm tuh pertandingan karok yg bertemakan fungkur idol rawksss... B) hadiah di sodiokan jadi jom join gath kek PD nieh..

p/s: bwk CD klu nak pakai CD sendiri .. B)


affa.. dlm semua xtiviti, karok paling mustahak.. penting.. teramat penting.. karok spoil, spoil laa GATH!! hahaha... i lurv karok!!! :lol: :lol:


18 speaker di guna kan B) 34 sound effect dipakai kompom molotop bunyi ehh miahahahahahaha :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32775 by atinko
atinko replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
x der apa yg menarik kat penang selain aku.... hahaha.....:)) :)) :))

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32776 by atinko
atinko replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
affa tulis:

atinko tulis:

affa tulis:

B) karoke set ai dah settle kan B) mlm tuh pertandingan karok yg bertemakan fungkur idol rawksss... B) hadiah di sodiokan jadi jom join gath kek PD nieh..

p/s: bwk CD klu nak pakai CD sendiri .. B)


affa.. dlm semua xtiviti, karok paling mustahak.. penting.. teramat penting.. karok spoil, spoil laa GATH!! hahaha... i lurv karok!!! :lol: :lol:


18 speaker di guna kan B) 34 sound effect dipakai kompom molotop bunyi ehh miahahahahahaha :laugh:


hah!! STEADY LA... leh gegarkan kaum wanita... :evil: :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32779 by JeLLyPLumpy
JeLLyPLumpy replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
affa tulis:

atinko tulis:

affa tulis:

B) karoke set ai dah settle kan B) mlm tuh pertandingan karok yg bertemakan fungkur idol rawksss... B) hadiah di sodiokan jadi jom join gath kek PD nieh..

p/s: bwk CD klu nak pakai CD sendiri .. B)


affa.. dlm semua xtiviti, karok paling mustahak.. penting.. teramat penting.. karok spoil, spoil laa GATH!! hahaha... i lurv karok!!! :lol: :lol:


18 speaker di guna kan B) 34 sound effect dipakai kompom molotop bunyi ehh miahahahahahaha :laugh:


MeLaMpaU OkeK !!~~~ :ohmy:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32780 by JeLLyPLumpy
JeLLyPLumpy replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
atinko tulis:

x der apa yg menarik kat penang selain aku.... hahaha.....:)) :)) :))


Ada Ai... :blush:
Muahahahahahaah :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32781 by mira1384
mira1384 replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
Terompah tulis :

pasal convoy tu berkumpul kt TOL Sungai Besi takder yg nak komen ke? setuju ke?, oke ke tak? ada idea lain ke? Affa u memang kt sana nak naik TOL sungai besi convoy sekali ke? hehehe.
So kalau takder komen, tak per lah.. abaikan je.. memasing pergi sendiri2 habis cerita.


kitorg setuju jer ngn cdgn ompah ni...:positive:
berkumpul n tunggu di sane..........B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32782 by TeRoMPaH
TeRoMPaH replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
assalamualaikum semua,

kepada semua dj2, kepada dj2 yg nak berhenti ke (takder istilah dj berenti sebenarnya di fungkurfm ni, berehat ada, berenti tarak hehe) pendengar2 fungkurfm yg setia, tak setia ke, members ke, dapat bersama sama memeriahkan lagi gathering besar besaran ini yg julung julung kali di adakan.
Kepada mereka yg terlalu busy tu, sparekan atau cubalah luangkan masa untuk bersama sama berhibur dengan yg lain bagi menjayakan gathering ini. sebab kalau nak ikut kita ni sibuk dengan tugasan seharian, memang tak akan habis, kasi lah date apa pun memang sentiasa sibuk hehehe dan bagi mereka yg kasi alasan jauhlah nak pergi hehehe kalau nak ikut awie ni dan ada diantara yg lain beribu ribu batu lagi jauh tol tak? hehe :P anyway bak kata pepatah kalau nak seribu daya, kalau tak nak seribu dalih betul tak hahaha :lol:

Walau apa pun, awie rasa kalau nak tunggu tahun depan, atau masa masa hadapan baru nak join dah tentu acaranya berbeza, kawan2 pun berbeza dan mustahil akan sama seperti tahun ini. Awie rasa kalau di bandingkan dengan gathering yg lepas lepas, tak sama. Ini rasanya paling special sebab gabungan antara semua pendengar2 fungkurfm yg register atau pun tak register sebumbung dengan fungkur network seanterio dunia hehehe.

Oleh yang demikian, kalau campak setakat RM60 tapi dapat tshirt, mug, penginapan, BBQ, karaoke, enjoy berkenalan dgn yg lelain awie rasa berbaloi and more than worth it RM60 tu, dan yg penting kita dapat rehatkan minda, tenangkan fikiran, lupakan seketika stress2 kerja yg melambak tu atau stress study bagi mereka yg student tu di mana baik untuk kesihatan fizikal dan minda.

Maka dengan ini, kita fikir fikir sendirilah..rugi kalau tak datang..jadi dengan ini...
datang jangan tak datang, datang jangan tak datang, datang jangan tak datang..:positive:

Jangan lupa beri nama2 anda pada mana mana Dj2 fungkurfm atau admins di sini untuk tindakan selanjutnya ya..
Sekian terima kasih i lebiu all :kiss:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32783 by TeRoMPaH
TeRoMPaH replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
mira1384 tulis:

Terompah tulis :

pasal convoy tu berkumpul kt TOL Sungai Besi takder yg nak komen ke? setuju ke?, oke ke tak? ada idea lain ke? Affa u memang kt sana nak naik TOL sungai besi convoy sekali ke? hehehe.
So kalau takder komen, tak per lah.. abaikan je.. memasing pergi sendiri2 habis cerita.


kitorg setuju jer ngn cdgn ompah ni...:positive:
berkumpul n tunggu di sane..........B)


mira setuju ek? yg lelain tu camana ek? kita tunggu respon mereka camana dulu :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32784 by mira1384
mira1384 replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
yups...xmoh g sndri2 la ompah..konvoi lg syok..B)
sng klu ade pape nnt..:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.294 seconds