Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
8 years 8 months ago #32787 by affa
affa replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
disini den nak bg info sikit...jiko ado di kalangan kengkawan nak bg sumbangan silo pm den atau fakri...tak kiro lah nak sponser apo nak bg...;)
apo pun terimo kasih kepado yang menyumbang .. :kiss:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32791 by Sky_Hanz
Sky_Hanz replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
TeRoMPaH tulis:

assalamualaikum semua,

kepada semua dj2, kepada dj2 yg nak berhenti ke (takder istilah dj berenti sebenarnya di fungkurfm ni, berehat ada, berenti tarak hehe) pendengar2 fungkurfm yg setia, tak setia ke, members ke, dapat bersama sama memeriahkan lagi gathering besar besaran ini yg julung julung kali di adakan.
Kepada mereka yg terlalu busy tu, sparekan atau cubalah luangkan masa untuk bersama sama berhibur dengan yg lain bagi menjayakan gathering ini. sebab kalau nak ikut kita ni sibuk dengan tugasan seharian, memang tak akan habis, kasi lah date apa pun memang sentiasa sibuk hehehe dan bagi mereka yg kasi alasan jauhlah nak pergi hehehe kalau nak ikut awie ni dan ada diantara yg lain beribu ribu batu lagi jauh tol tak? hehe :P anyway bak kata pepatah kalau nak seribu daya, kalau tak nak seribu dalih betul tak hahaha :lol:

Walau apa pun, awie rasa kalau nak tunggu tahun depan, atau masa masa hadapan baru nak join dah tentu acaranya berbeza, kawan2 pun berbeza dan mustahil akan sama seperti tahun ini. Awie rasa kalau di bandingkan dengan gathering yg lepas lepas, tak sama. Ini rasanya paling special sebab gabungan antara semua pendengar2 fungkurfm yg register atau pun tak register sebumbung dengan fungkur network seanterio dunia hehehe.

Oleh yang demikian, kalau campak setakat RM60 tapi dapat tshirt, mug, penginapan, BBQ, karaoke, enjoy berkenalan dgn yg lelain awie rasa berbaloi and more than worth it RM60 tu, dan yg penting kita dapat rehatkan minda, tenangkan fikiran, lupakan seketika stress2 kerja yg melambak tu atau stress study bagi mereka yg student tu di mana baik untuk kesihatan fizikal dan minda.

Maka dengan ini, kita fikir fikir sendirilah..rugi kalau tak datang..jadi dengan ini...
datang jangan tak datang, datang jangan tak datang, datang jangan tak datang..:positive:

Jangan lupa beri nama2 anda pada mana mana Dj2 fungkurfm atau admins di sini untuk tindakan selanjutnya ya..
Sekian terima kasih i lebiu all :kiss:


Sky rase bangga coz awie yg jauh bole luang kan masa tuk kwn2 dlm site nie, bkn nye jauh mana pon kalau yg dlm malaysia nie nak jumpa kwn2 yg dekat.. mcm yg awie kata amik la cuti ker apa ker, sume tu kita yg handle kan.. tapi sekiranya ade masalah yg mmg besar xdpt nak join mmg xdpt la nak dielakkan..

So mana yg rase dekat tue pikir2 kan lah, surely bkn nya kita semua ni hanya nak kenal disini.. tujuan utama pon kita nak merapat kan hubungan di alam cyber ni sesama kita InsyAllah... :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32794 by Momok_Siam
Momok_Siam replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
sya_zachery tulis:

saye nak minta sape2 sponser saye untuk pegi ke gath kali ini....

p/s: minta belas kasihan kat kawan2 terutama awie...kuang3.. :D



:lol: :lol: muahahhahahahahhahazzzzz..... kenyataan dak atas aku nih.... ishhhhh ishhhhhhhhh...... RM60 ajerrrrrrrrrrrr.....


1. fungkur - dah bayar haha..
2. awie - belum bayar
3. affa - belum bayar
4. tom - belum bayar
5. rentung - belum bayar
6. apis_death - belum bayar
7. sky_hanz - belum bayar
8. mira1384 - belum bayar
9. hunnyville - belum bayar
10. sya_zachery - belum bayar
11. miss fasha - belum bayar
12. erryxz - belum bayar
13 . amun_tecik - belum bayar
14. momok_siam - belum bayar
15. rossalinda - belum bayar
16. atinko - belum bayar



Lom tontu lagik............ cuti lom approved... takut last minute kono kojo lak.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32796 by sya_zachery
sya_zachery replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
wow..besnyeeee..hekhekhekhek..ada karok lagi tuh.ske aii.ahakS.. haaa.. i masih mencari2 sesape yang boleh sponser gath i kali ni..sob3..:D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32807 by missnuruL
missnuruL replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
TeRoMPaH tulis:

amboi nurul, nak lepak penang 5-6 jam pastu balik KL? macam la penang tu ngan pd and KL belakang umah u je nuyul.. hahaha


wahaha encik tom..tu yg nuyul tny tu..ekekke..mane la tau kan kot2
taim menggile tu :hikhik:
ngat kalo jadik ghase cam nak juin la kan bulih gak ai terus balek kamfung..
makasey atas maklum balas

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32808 by affa
affa replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
missnuruL tulis:

TeRoMPaH tulis:

amboi nurul, nak lepak penang 5-6 jam pastu balik KL? macam la penang tu ngan pd and KL belakang umah u je nuyul.. hahaha


wahaha encik tom..tu yg nuyul tny tu..ekekke..mane la tau kan kot2
taim menggile tu :hikhik:
ngat kalo jadik ghase cam nak juin la kan bulih gak ai terus balek kamfung..
makasey atas maklum balas


mihahahah kete penuh... :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32809 by missnuruL
missnuruL replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
affa tulis:

missnuruL tulis:

TeRoMPaH tulis:

amboi nurul, nak lepak penang 5-6 jam pastu balik KL? macam la penang tu ngan pd and KL belakang umah u je nuyul.. hahaha


wahaha encik tom..tu yg nuyul tny tu..ekekke..mane la tau kan kot2
taim menggile tu :hikhik:
ngat kalo jadik ghase cam nak juin la kan bulih gak ai terus balek kamfung..
makasey atas maklum balas


mihahahah kete penuh... :whistle:


xper..ai nek kete lembu ai :majuk:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32810 by JeLLyPLumpy
JeLLyPLumpy replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
Kalau jadi nunul ikut ai okek...
dah janji kan..... :(
affa nak bawak awek tuh... :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32811 by atinko
atinko replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
ada x awek² cun yg nak membonceng jet skit ngan aku ?
pembayaran: share 50%-50%...

first come first serve.... hahahahaha..... :kiss:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32812 by affa
affa replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
JeLLyPLumpy tulis:

Kalau jadi nunul ikut ai okek...
dah janji kan..... :(
affa nak bawak awek tuh... :whistle:


miahahahhha semua lam kete aku awek awek belaka awek bawak awek2 duk kepit aku mihahahahah:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32813 by TeRoMPaH
TeRoMPaH replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
missnuruL tulis:

TeRoMPaH tulis:

amboi nurul, nak lepak penang 5-6 jam pastu balik KL? macam la penang tu ngan pd and KL belakang umah u je nuyul.. hahaha


wahaha encik tom..tu yg nuyul tny tu..ekekke..mane la tau kan kot2
taim menggile tu :hikhik:
ngat kalo jadik ghase cam nak juin la kan bulih gak ai terus balek kamfung..
makasey atas maklum balas

Sejak bila lahaii i jadi tom ni ek? :dry: hmmmm.. tom ooooo tom.. tolong jawab pleasee.. tengs hehehe :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32823 by affa
affa replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
TeRoMPaH tulis:

missnuruL tulis:

TeRoMPaH tulis:

amboi nurul, nak lepak penang 5-6 jam pastu balik KL? macam la penang tu ngan pd and KL belakang umah u je nuyul.. hahaha


wahaha encik tom..tu yg nuyul tny tu..ekekke..mane la tau kan kot2
taim menggile tu :hikhik:
ngat kalo jadik ghase cam nak juin la kan bulih gak ai terus balek kamfung..
makasey atas maklum balas

Sejak bila lahaii i jadi tom ni ek? :dry: hmmmm.. tom ooooo tom.. tolong jawab pleasee.. tengs hehehe :lol:


bossssssssssssss :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.289 seconds