Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
8 years 8 months ago #32824 by JeLLyPLumpy
JeLLyPLumpy replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
affa tulis:

TeRoMPaH tulis:

missnuruL tulis:

TeRoMPaH tulis:

amboi nurul, nak lepak penang 5-6 jam pastu balik KL? macam la penang tu ngan pd and KL belakang umah u je nuyul.. hahaha


wahaha encik tom..tu yg nuyul tny tu..ekekke..mane la tau kan kot2
taim menggile tu :hikhik:
ngat kalo jadik ghase cam nak juin la kan bulih gak ai terus balek kamfung..
makasey atas maklum balas

Sejak bila lahaii i jadi tom ni ek? :dry: hmmmm.. tom ooooo tom.. tolong jawab pleasee.. tengs hehehe :lol:


bossssssssssssss :positive:


ish..ish..ish.... bodek affa neh...
wahahahaha larikkkkkkkkkkk!!!!~ :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32827 by affa
affa replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
JeLLyPLumpy tulis:

affa tulis:

TeRoMPaH tulis:

missnuruL tulis:

TeRoMPaH tulis:

amboi nurul, nak lepak penang 5-6 jam pastu balik KL? macam la penang tu ngan pd and KL belakang umah u je nuyul.. hahaha


wahaha encik tom..tu yg nuyul tny tu..ekekke..mane la tau kan kot2
taim menggile tu :hikhik:
ngat kalo jadik ghase cam nak juin la kan bulih gak ai terus balek kamfung..
makasey atas maklum balas

Sejak bila lahaii i jadi tom ni ek? :dry: hmmmm.. tom ooooo tom.. tolong jawab pleasee.. tengs hehehe :lol:


bossssssssssssss :positive:


ish..ish..ish.... bodek affa neh...
wahahahaha larikkkkkkkkkkk!!!!~ :lol:


jelly :angry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32829 by affa
affa replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
1. fungkur - dah bayar haha..
2. awie - belum bayar
3. affa - belum bayar
4. tom - belum bayar
5. rentung - belum bayar
6. apis_death - belum bayar
7. sky_hanz - belum bayar
8. mira1384 - belum bayar
9. hunnyville - belum bayar
10. sya_zachery - belum bayar
11. miss fasha - belum bayar
12. erryxz - belum bayar
13 . amun_tecik - belum bayar
14. momok_siam - belum bayar
15. rossalinda - belum bayar
16. atinko - belum bayar


kepada semua fungkurian jika anda ingin menyertai update nama anda...untuk bayaran sila PM fakri selewat lewatnya sebelum seminggu gath ..
sekian menurut perintah

dj affa :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32830 by missnuruL
missnuruL replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
TeRoMPaH tulis:

missnuruL tulis:

TeRoMPaH tulis:

amboi nurul, nak lepak penang 5-6 jam pastu balik KL? macam la penang tu ngan pd and KL belakang umah u je nuyul.. hahaha


wahaha encik tom..tu yg nuyul tny tu..ekekke..mane la tau kan kot2
taim menggile tu :hikhik:
ngat kalo jadik ghase cam nak juin la kan bulih gak ai terus balek kamfung..
makasey atas maklum balas

Sejak bila lahaii i jadi tom ni ek? :dry: hmmmm.. tom ooooo tom.. tolong jawab pleasee.. tengs hehehe :lol:



wakakaa..maap maap..encik tompah ai maksudkan..tesedak sedak tompel tesebut :hikhik:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32832 by JeLLyPLumpy
JeLLyPLumpy replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
TeRoMPaH tulis:

assalamualaikum semua,

kepada semua dj2, kepada dj2 yg nak berhenti ke (takder istilah dj berenti sebenarnya di fungkurfm ni, berehat ada, berenti tarak hehe) pendengar2 fungkurfm yg setia, tak setia ke, members ke, dapat bersama sama memeriahkan lagi gathering besar besaran ini yg julung julung kali di adakan.
Kepada mereka yg terlalu busy tu, sparekan atau cubalah luangkan masa untuk bersama sama berhibur dengan yg lain bagi menjayakan gathering ini. sebab kalau nak ikut kita ni sibuk dengan tugasan seharian, memang tak akan habis, kasi lah date apa pun memang sentiasa sibuk hehehe dan bagi mereka yg kasi alasan jauhlah nak pergi hehehe kalau nak ikut awie ni dan ada diantara yg lain beribu ribu batu lagi jauh tol tak? hehe :P anyway bak kata pepatah kalau nak seribu daya, kalau tak nak seribu dalih betul tak hahaha :lol:

Walau apa pun, awie rasa kalau nak tunggu tahun depan, atau masa masa hadapan baru nak join dah tentu acaranya berbeza, kawan2 pun berbeza dan mustahil akan sama seperti tahun ini. Awie rasa kalau di bandingkan dengan gathering yg lepas lepas, tak sama. Ini rasanya paling special sebab gabungan antara semua pendengar2 fungkurfm yg register atau pun tak register sebumbung dengan fungkur network seanterio dunia hehehe.

Oleh yang demikian, kalau campak setakat RM60 tapi dapat tshirt, mug, penginapan, BBQ, karaoke, enjoy berkenalan dgn yg lelain awie rasa berbaloi and more than worth it RM60 tu, dan yg penting kita dapat rehatkan minda, tenangkan fikiran, lupakan seketika stress2 kerja yg melambak tu atau stress study bagi mereka yg student tu di mana baik untuk kesihatan fizikal dan minda.

Maka dengan ini, kita fikir fikir sendirilah..rugi kalau tak datang..jadi dengan ini...
datang jangan tak datang, datang jangan tak datang, datang jangan tak datang..:positive:

Jangan lupa beri nama2 anda pada mana mana Dj2 fungkurfm atau admins di sini untuk tindakan selanjutnya ya..
Sekian terima kasih i lebiu all :kiss:


Ermm...
insyallah... kalau murah rezeki...
panjang umur... dan tidak ada aral melintang sampai lah jelly ke sana nanti...
doa2 kan lah jelly dapat join korang ekekekekek ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32840 by fungkur
fungkur replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
alop.. aku away utk 3 hari ke johor.. ada family punya hal.. papehal roger kat henset je kalau ada apa2.. chow..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32841 by wulan_ady
wulan_ady replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
:positive: macam besttt jor.....:( tapi sayang tak dapek join lah aral dah melintang dulu....rozoki dah ado tapi jodoh nak ke gathering ni pulak tersokek....:unsure: tensen lah....;) malam tu nanti den datang jongok jap buleh kotgk karok..tapi dunnn worry...den x makan bbq tu den x karok...datang jumpo kengkawan jo...swear....tu pon sobab PD dokek lah ngan tompek den...buleh ko....cik ADMIN....N LAST skali...nak rengkues...t-shirt fungkur jo...how much....?????...den tompah 1 saiz XS @ S...itu jo...

yang x join ,:dry:

WULAN_ADY.
BANDAR BARU ENSTEK,
NEGERI SEMBILAN DARUL KHUSUS.
MALAYSIA TANAHAIRKU.:dry:

* sako nanti bank in duit baju den pulak....:lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32842 by sako
sako replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
wulan_ady tulis:

:positive: macam besttt jor.....:( tapi sayang tak dapek join lah aral dah melintang dulu....rozoki dah ado tapi jodoh nak ke gathering ni pulak tersokek....:unsure: tensen lah....;) malam tu nanti den datang jongok jap buleh kotgk karok..tapi dunnn worry...den x makan bbq tu den x karok...datang jumpo kengkawan jo...swear....tu pon sobab PD dokek lah ngan tompek den...buleh ko....cik ADMIN....N LAST skali...nak rengkues...t-shirt fungkur jo...how much....?????...den tompah 1 saiz XS @ S...itu jo...

yang x join ,:dry:

WULAN_ADY.
BANDAR BARU ENSTEK,
NEGERI SEMBILAN DARUL KHUSUS.
MALAYSIA TANAHAIRKU.:dry:

* sako nanti bank in duit baju den pulak....:lol:


den da lotak duit atas meja solek tu amik lah......:lol: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32843 by mohdkhairul83
mohdkhairul83 replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
1. fungkur - dah bayar haha..
2. awie - belum bayar
3. affa - belum bayar
4. tom - belum bayar
5. rentung - belum bayar
6. apis_death - belum bayar
7. sky_hanz - belum bayar
8. mira1384 - belum bayar
9. hunnyville - belum bayar
10. sya_zachery - belum bayar
11. miss fasha - belum bayar
12. erryxz - belum bayar
13 . amun_tecik - belum bayar
14. momok_siam - belum bayar
15. rossalinda - belum bayar
16. atinko - belum bayar
17. mohdkhairul - akan bayar

kepada semua fungkurian jika anda ingin menyertai update nama anda...untuk bayaran sila PM fakri selewat lewatnya sebelum seminggu gath ..
sekian menurut perintah

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32844 by wulan_ady
wulan_ady replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
tu duit shopping lah bukan duit baju fungkur....
xpo lah kang den p noreh nek beskal rim merah...nak boli baju fungkur...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32846 by nashpontian
nashpontian replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
18hb&19hb best join tp ai xdpt join sbb skrg dh terikat dgn keje baru...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32847 by wulan_ady
wulan_ady replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
1. fungkur - dah bayar haha..
2. awie - belum bayar
3. affa - belum bayar
4. tom - belum bayar
5. rentung - belum bayar
6. apis_death - belum bayar
7. sky_hanz - belum bayar
8. mira1384 - belum bayar
9. hunnyville - belum bayar
10. sya_zachery - belum bayar
11. miss fasha - belum bayar
12. erryxz - belum bayar
13 . amun_tecik - belum bayar
14. momok_siam - belum bayar
15. rossalinda - belum bayar
16. atinko - belum bayar
17. mohdkhairul - akan bayar
18. ** wulan_ady - nak bayar baju je bleh ke..;)
kepada semua fungkurian jika anda ingin menyertai update nama anda...untuk bayaran sila PM fakri selewat lewatnya sebelum seminggu gath ..
:boring:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.340 seconds