Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
8 years 8 months ago #32849 by sya_zachery
sya_zachery replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
ahakS.. i nye bil di setelkan oleh dj awie n dj affa.. sebarang pertanyaan tentang duit pembayaran i.. tanya la kat dj affa or dj awie.. ngeeee...kan awie n affa kan kan kan..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32850 by wulan_ady
wulan_ady replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
sya_zachery tulis:

ahakS.. i nye bil di setelkan oleh dj awie n dj affa.. sebarang pertanyaan tentang duit pembayaran i.. tanya la kat dj affa or dj awie.. ngeeee...kan awie n affa kan kan kan..




sonang lenang lah idup ko sya......kono tanggung jo......B)
kok sumo orang awie banjo kan best bunyi eh...:lol: :lol:
tapi bukan gath dah namo eh...umpama melukut di tepi gantang..:boring:
botul ko peribahaso tuh ahaks.....
:dry:
awie buat percutian untuk warga fungkur...huhhuhhuhuhu.....:P

:whistle: yAnG sETiA bErFuNgkUr..
WuLaN_Ady
BanDaR BaRu EnsTek..
NeGeRi SemBiLaN Darul KHuSuS.
MaLaYSiA TaNaH AiR Ku...:positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32852 by JeLLyPLumpy
JeLLyPLumpy replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
Ngaaaa Semua mau awie sapot... last2 dia tinggal bikini selai jer kang gi gath tuh wakakakakaakakak

Lariikkkkkk!!!!~ :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32854 by wulan_ady
wulan_ady replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
JeLLyPLumpy tulis:

Ngaaaa Semua mau awie sapot... last2 dia tinggal bikini selai jer kang gi gath tuh wakakakakaakakak

Lariikkkkkk!!!!~ :laugh:





tinggal bikini xpo jelly....:lol: :lol:
jangan.....:lol: :lol: :lol: .....
jangan ye cik tompah....ahaks...
kang langsung xnak balik malaysia tanah air ku ini...
:lol: B) :( :) :laugh: :unsure:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32855 by affa
affa replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
sya_zachery tulis:

ahakS.. i nye bil di setelkan oleh dj awie n dj affa.. sebarang pertanyaan tentang duit pembayaran i.. tanya la kat dj affa or dj awie.. ngeeee...kan awie n affa kan kan kan..


bilo lak den nak sponser ko sya..B)
den kono sponser B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32856 by amUn_tecik
amUn_tecik replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
:positive:

petik2 bUnge... nk pegi...tanak pegi...nk pegi...tanak pegi...nk pegi...tanak pegi....nk pegi.... ????????

uhUHuHUhu~
errrr... dUk berangan nk mkn BBQ.. wOw!! mkn!! mkn!! mkn!!! siOknye mkn!!
nk mkn manyak2!! mkn!! mkn!! mkn!!

**nnt i\'ll try appLy cUti fOr GATH.. if cUti i approve...**YEAY!!!** manyak siOk~ if cUti tak apprOve, **UWAAAA** tgk pic jeLa nnt.... ape2 haL i update dgn mr.Fakri @ mr.AFFA..

p/s: Mr.Awie.. kaLo ade bikini lebih, bg i pinjam 1..i xde bikini..
AWWWWWWW~~~ jeLLy pUn nk pinjam gek tUh... die nk yg ade gambO rama2... hikS!!~ (^_^)~!

**wOh~ i neyh beria je nk pinjam bikini...sekaLi cUti x approve....wakakaka..meLOPong~**hOpefULLy..tak cLash ngan tarikh kendUri kat Penang~**adOih~~~ :boring:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32857 by wulan_ady
wulan_ady replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
to : Cik FAKRI@FUNGKURR
cc : Cik AWIE@TEROMPAH

soalan 1.

Boleh kah saya hadir pada malam itu sahaja? ada bayaran dikenakan..kalau ye berapa yurannya..?

soalan 2.

Jikalau saya hanya ingin membeli t-shirt gath PD ni dibenarkan atau tidak.. atau baju ni khas untuk dj2 atau pendengar2 yang menyertai gath PD ini..? dan kalau dizinkan berapakah bayaran yang dikenakan...?

soalan 3.

jikalaulah saya menyertai gath PD ini TETAPI saya tidak menginap.... adakah bayaran yang dikenakan masih sama...? kalau ye it\'s ok..kalau tidak berapakah yuran yang dikenakan..?

Sekian, Terima Kasih.

di harap segala pertanyaan saya ini tidak mendatangkan marah pada sape2 kerana tujuan saya cuma ingin tahu..saya akhiri dengan ucapan jutaan terima kasih.


YaNG iNGiN TaHu...
Wulan_Ady
BaNDaR BaRu eNSTek..
NeGeRi SeMBiLaN DaRuL KHuSuS
MaLaYSiA TaNaH AiRKu...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32865 by TeRoMPaH
TeRoMPaH replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
wulan_ady tulis:

to : Cik FAKRI@FUNGKURR
cc : Cik AWIE@TEROMPAH

soalan 1.

Boleh kah saya hadir pada malam itu sahaja? ada bayaran dikenakan..kalau ye berapa yurannya..?

soalan 2.

Jikalau saya hanya ingin membeli t-shirt gath PD ni dibenarkan atau tidak.. atau baju ni khas untuk dj2 atau pendengar2 yang menyertai gath PD ini..? dan kalau dizinkan berapakah bayaran yang dikenakan...?

soalan 3.

jikalaulah saya menyertai gath PD ini TETAPI saya tidak menginap.... adakah bayaran yang dikenakan masih sama...? kalau ye it\'s ok..kalau tidak berapakah yuran yang dikenakan..?

Sekian, Terima Kasih.

di harap segala pertanyaan saya ini tidak mendatangkan marah pada sape2 kerana tujuan saya cuma ingin tahu..saya akhiri dengan ucapan jutaan terima kasih.


YaNG iNGiN TaHu...
Wulan_Ady
BaNDaR BaRu eNSTek..
NeGeRi SeMBiLaN DaRuL KHuSuS
MaLaYSiA TaNaH AiRKu...

soalan (1)&(3)tu boleh ajer nak datang malam tapi kalau dapat datang petang pun lagi bagus sebab eloklah join semuanya kan, have fun and enjoy..menginap tak menginap harga sama je RM60 dapat tshirt fungkur network, mug fungkurfm, hadiah2 berupa hamper kalau menang games and karaoke kalau join, makan BBQ dan apa saja yg ada.

Untuk soalan (2) tu kalau nak tshirt je harga RM30. rasa cam rugi je.. tambah lagi separuh dapat sumer tu. fikir fikirkan la ya.. but awie still hope wulan dapat join and have fun with sumer ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32866 by TeRoMPaH
TeRoMPaH replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
amUn_tecik tulis:

:positive:

petik2 bUnge... nk pegi...tanak pegi...nk pegi...tanak pegi...nk pegi...tanak pegi....nk pegi.... ????????

uhUHuHUhu~
errrr... dUk berangan nk mkn BBQ.. wOw!! mkn!! mkn!! mkn!!! siOknye mkn!!
nk mkn manyak2!! mkn!! mkn!! mkn!!

**nnt i\'ll try appLy cUti fOr GATH.. if cUti i approve...**YEAY!!!** manyak siOk~ if cUti tak apprOve, **UWAAAA** tgk pic jeLa nnt.... ape2 haL i update dgn mr.Fakri @ mr.AFFA..

p/s: Mr.Awie.. kaLo ade bikini lebih, bg i pinjam 1..i xde bikini..
AWWWWWWW~~~ jeLLy pUn nk pinjam gek tUh... die nk yg ade gambO rama2... hikS!!~ (^_^)~!

**wOh~ i neyh beria je nk pinjam bikini...sekaLi cUti x approve....wakakaka..meLOPong~**hOpefULLy..tak cLash ngan tarikh kendUri kat Penang~**adOih~~~ :boring:

Kalau pasal cutilah sebagai alasan u tak datang, dont worry lah, I will talk to your boss okay.. hope u can join all of us have fun sebab gath ni bukan sama je setiap tahun.. tahun ni yg paling grand hehehe :laugh:

Bikini i banyak extra tapi saiz sumer XXL, i rasa kalau u pakai amun.. alamatnya boleh share ngan sya zakrylah baru muat tu kekeke:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32867 by JeLLyPLumpy
JeLLyPLumpy replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
TeRoMPaH tulis:

amUn_tecik tulis:

:positive:

petik2 bUnge... nk pegi...tanak pegi...nk pegi...tanak pegi...nk pegi...tanak pegi....nk pegi.... ????????

uhUHuHUhu~
errrr... dUk berangan nk mkn BBQ.. wOw!! mkn!! mkn!! mkn!!! siOknye mkn!!
nk mkn manyak2!! mkn!! mkn!! mkn!!

**nnt i\'ll try appLy cUti fOr GATH.. if cUti i approve...**YEAY!!!** manyak siOk~ if cUti tak apprOve, **UWAAAA** tgk pic jeLa nnt.... ape2 haL i update dgn mr.Fakri @ mr.AFFA..

p/s: Mr.Awie.. kaLo ade bikini lebih, bg i pinjam 1..i xde bikini..
AWWWWWWW~~~ jeLLy pUn nk pinjam gek tUh... die nk yg ade gambO rama2... hikS!!~ (^_^)~!

**wOh~ i neyh beria je nk pinjam bikini...sekaLi cUti x approve....wakakaka..meLOPong~**hOpefULLy..tak cLash ngan tarikh kendUri kat Penang~**adOih~~~ :boring:

Kalau pasal cutilah sebagai alasan u tak datang, dont worry lah, I will talk to your boss okay.. hope u can join all of us have fun sebab gath ni bukan sama je setiap tahun.. tahun ni yg paling grand hehehe :laugh:

Bikini i banyak extra tapi saiz sumer XXL, i rasa kalau u pakai amun.. alamatnya boleh share ngan sya zakrylah baru muat tu kekeke:laugh:


Ermm... If bout cuti rasanya ai mmg x der masalah...
tp klu pasal exam date mcm ner en. Awie??
u leh bincang dgn Dekan i x huhuhuhu!!~
jadual still x kuar gi :( :unsure:
so status ai sekarang
STATUS : BEKU

Ngaaaa Amun?? ada kenduri penang???
boleh ler tuh... nanti nak ke penang gak tuh...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32868 by TeRoMPaH
TeRoMPaH replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
sya_zachery tulis:

ahakS.. i nye bil di setelkan oleh dj awie n dj affa.. sebarang pertanyaan tentang duit pembayaran i.. tanya la kat dj affa or dj awie.. ngeeee...kan awie n affa kan kan kan..

I rasa 18hb tu flight i delay lah.. so kekawan sumer mintak maaf maybe i dapat hadir hanya pada 19hb je.. tu pun kalau flight tu on schedule kekekeke :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32870 by TeRoMPaH
TeRoMPaH replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
JeLLyPLumpy tulis:

TeRoMPaH tulis:

amUn_tecik tulis:

:positive:

petik2 bUnge... nk pegi...tanak pegi...nk pegi...tanak pegi...nk pegi...tanak pegi....nk pegi.... ????????

uhUHuHUhu~
errrr... dUk berangan nk mkn BBQ.. wOw!! mkn!! mkn!! mkn!!! siOknye mkn!!
nk mkn manyak2!! mkn!! mkn!! mkn!!

**nnt i\'ll try appLy cUti fOr GATH.. if cUti i approve...**YEAY!!!** manyak siOk~ if cUti tak apprOve, **UWAAAA** tgk pic jeLa nnt.... ape2 haL i update dgn mr.Fakri @ mr.AFFA..

p/s: Mr.Awie.. kaLo ade bikini lebih, bg i pinjam 1..i xde bikini..
AWWWWWWW~~~ jeLLy pUn nk pinjam gek tUh... die nk yg ade gambO rama2... hikS!!~ (^_^)~!

**wOh~ i neyh beria je nk pinjam bikini...sekaLi cUti x approve....wakakaka..meLOPong~**hOpefULLy..tak cLash ngan tarikh kendUri kat Penang~**adOih~~~ :boring:

Kalau pasal cutilah sebagai alasan u tak datang, dont worry lah, I will talk to your boss okay.. hope u can join all of us have fun sebab gath ni bukan sama je setiap tahun.. tahun ni yg paling grand hehehe :laugh:

Bikini i banyak extra tapi saiz sumer XXL, i rasa kalau u pakai amun.. alamatnya boleh share ngan sya zakrylah baru muat tu kekeke:laugh:


Ermm... If bout cuti rasanya ai mmg x der masalah...
tp klu pasal exam date mcm ner en. Awie??
u leh bincang dgn Dekan i x huhuhuhu!!~
jadual still x kuar gi :( :unsure:
so status ai sekarang
STATUS : BEKU


Takkan exam hari sabtu and ahad kot? kalau exam hari isnin memang u dah kt penang masa tu.. jadi kalau i jumpa dekan u nantik, i takut dekan u pulak nak join gathering ni sebab seronok sangat dengar i cerita, lagi besar masalah sebab semua tak boleh amik exam.. maybe amik exam kat PD je nantik kekeke:lol:
Anyway, bawak je buku2 u tu ke gath nantik boleh kita belajar beramai ramai hehehehe :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.286 seconds