:: || Baju Fungkur Network 2009 || ::

More
11 years 6 months ago #32910 by Sky_Hanz

:: Baju Fungkur Network 2009 ::



Assalamualikum buat semua warga Fungkur Networks..

Saya dan ajk2 aktiviti memohon maaf terlebih dahulu kepada semua warga fungkur Networks kerana lambat mengeluarkan informasi tentang baju Fungkur Networks.. Ini kerana ade beberapa kesulitan yg kami hadapi dalam menyiapkan design baju ini...
Ribuaan terima kasih buat saudara Shafiuqe dalam membuat vote tentang baju fungkur networks pada masa yg lepas...

Setelah sekian lama kita nantikan baju Fungkur Networks selama ini.. Sekarang dua design bagi lelaki dan perempuan telah siap dimana ada 2 warna iaitu Hitam & Pink dan baju design Hitam pula Boleh dimiliki oelh sesiapa yg berminat xkira lelaki or gurlz n buat laki pula yg suka kan pink bole la rembat satu kalau nak(ni kalau nak yerr :laugh: )....

Design dari sedara Sho kita, dimana design yg telah terpilih utk Baju Fungkur Networks nie akan di edarkan xlama lagi.. Tapi semuanya terhad buat masa ini, kerana kami akan menganggihkan terutamanya pada setiap ahli yg pergi ker Gathering Fungkur Networks 2009 pada bulan 4 ini di PD.. So kepada peserta yg nak g Gathering tue bole la letakkan nama anda dan size baju anda dipost ini sekiranya ingin menempah, siapa cepat InsyAllah dpt la cepat bajunya..

~ Harga baju adalah RM25 untuk yg pergi ker Gathering Fungkur Networks 2009(pembayaran termasuk wang pendaftaran Gathering Fungkur Networks 2009 sebanyak RM60) ...

~ So disini ade pembetulan sedikit, semua baju ni akan diedarkan pada peserta Gathering 2009 yer, kepada yg ingin menempah baju n sekali dgn penghantaran ker rumah Thread baru akan diwujudkan selepas ini oleh Tuan Tanah...

~ Keapda yg xpergi Gathering Fungkur Networks tue, diharap bersabar la yer kalau nak baju... Maybe lambat skit la dpt kalau nak baju saja, Lagipon baju terhad buat masa nie.. Sebarang pertanyaan buat yg x g Gathering n nak kan baju xdpt la den nak nolong.. huhu

Nama dibawah adalah nama yg pasti akan mendapat baju pada Gathering Fungkur Networks 2009, kepada saudara saudari yg berminat sila la post kan nama anda.. Kami disini akan cuba sedaya upaya membuat tempahan mengikut nama yg telah dipost kan... Harap maklum sila bagi kerjasama anda semua kerana disini kerana kami hanya memerlukan nama peserta yg dipostkan utk yg pergi Gathering Fungkur Networks 2009 sahaja..



fungkur tulis:

1. fungkur - dah bayar haha..
2. awie - belum bayar
3. affa - belum bayar
4. tom - belum bayar
5. rentung - belum bayar
6. apis_death - belum bayar
7. sky_hanz - belum bayar
8. mira1384 - belum bayar
9. hunnyville - belum bayar
10. sya_zachery - belum bayar
11. miss fasha - belum bayar
12. erryxz - belum bayar
13 . amun_tecik - belum bayar
14. momok_siam - belum bayar
15. rossalinda - belum bayar
16. atinko - belum bayar



AMARAN - TOLONG JGN BUAT SPAMMER PADA TOPIK INI!! :angry:

:: Design Baju Fungkur Lelaki ::




:: Design Baju Fungkur Perempuan ::


Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #32911 by ilaaulala
waaaaaa..cantiknye..nk wana pink leh..:blush: :blush:
saiz s satu..;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #32912 by mira1384
mira1384 -- pink 1, saiz s :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #32914 by Sky_Hanz
Sila taip Nama dan Size baju dan jgn lupa qoutekan post nie yerr...
Update mengikut panduan yg telah diberi...


Harap maklum sila bagi kerjasama anda semua kerana disini kerana kami hanya memerlukan nama peserta yg dipostkan utk yg pergi Gathering Fungkur Networks 2009 sahaja..

1. ilaaulala - pink 1, saiz S ( g Gath x nie?? )
2. mira1384 - pink 1, saiz S
3. sky_hanz - Hitam 1, saiz M

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #32920 by hunnyville
1. ilaaulala - pink 1, saiz S
2. mira1384 - pink 1, saiz S
3. sky_hanz - Hitam 1, saiz M
4.hunnyville - pink 1, size S

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago - 11 years 6 months ago #32921 by JeLLyPLumpy
yg pink tuh mmg lawa...
tapi nampak macam cutting kecik jer...
ai neh besar...
leh pakai ker... kang timbul sgala2 yg x patut timbul nanti..hmmm.... :blush:
Last edit: 11 years 6 months ago by fungkur. Reason: jgn \'quote\' pos bergambar. memberatkan loading page. \'quote\' teks sahaja

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #32927 by Sky_Hanz
JeLLyPLumpy tulis:

yg pink tuh mmg lawa...
tapi nampak macam cutting kecik jer...
ai neh besar...
leh pakai ker... kang timbul sgala2 yg x patut timbul nanti..hmmm.... :blush:



Kalau nak bju bagi nama ngn size jerr.. xyah komen apa2... tu design jerr..
Xabace abiss kerr apa yg dipost kan???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #32928 by fungkur
JeLLyPLumpy tulis:

yg pink tuh mmg lawa...
tapi nampak macam cutting kecik jer...
ai neh besar...
leh pakai ker... kang timbul sgala2 yg x patut timbul nanti..hmmm.... :blush:


ekeke.. sah sah tu gamba ilustrasi je bukan gamba sebenar. nanti baju dah siap print baru kitorg up gamba sebenar kat sini

Sky_Hanz tulis:

Kalau nak bju bagi nama ngn size jerr.. xyah komen apa2... tu design jerr..
Xabace abiss kerr apa yg dipost kan???


amboi abg mod, dtg bulan ke? jgn lah garang2.. hikhik..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #32931 by JeLLyPLumpy
Sky_Hanz tulis:

JeLLyPLumpy tulis:

yg pink tuh mmg lawa...
tapi nampak macam cutting kecik jer...
ai neh besar...
leh pakai ker... kang timbul sgala2 yg x patut timbul nanti..hmmm.... :blush:



Kalau nak bju bagi nama ngn size jerr.. xyah komen apa2... tu design jerr..
Xabace abiss kerr apa yg dipost kan???



Owh... x leh komen ek...
Okek tuan moderetor...
No More comment 10q 4 d best answer.. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #32932 by Sky_Hanz
fungkur tulis:

JeLLyPLumpy tulis:

yg pink tuh mmg lawa...
tapi nampak macam cutting kecik jer...
ai neh besar...
leh pakai ker... kang timbul sgala2 yg x patut timbul nanti..hmmm.... :blush:


ekeke.. sah sah tu gamba ilustrasi je bukan gamba sebenar. nanti baju dah siap print baru kitorg up gamba sebenar kat sini

Sky_Hanz tulis:

Kalau nak bju bagi nama ngn size jerr.. xyah komen apa2... tu design jerr..
Xabace abiss kerr apa yg dipost kan???


amboi abg mod, dtg bulan ke? jgn lah garang2.. hikhik..


Owh... x leh komen ek...
Okek tuan moderetor...
No More comment 10q 4 d best answer.. :)
[/quote]

Ala bkn nyer garang2, dah bgtau kan letak nama ngn size bju.. kang satu tnya sumer nak tnya, pastu berantai2 tnya.. yg aku ni nak list nama jerr, bkn nak tgok pnjg berjela spammer.. nak tnya bkn xleh pm pon, kalau rase ssh nak pm xper la.. kat shoutbox pon ade bole tnya kat ctu.. :offtopic:

huhuhu peace B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #32966 by apis_death
1. ilaaulala - pink 1, saiz S
2. mira1384 - pink 1, saiz S
3. sky_hanz - Hitam 1, saiz M
4.hunnyville - pink 1, size S
5.apis_death - Hitam 1, size XL @ L

p/s:kalo xde XL , L pn leh la aku sarung~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #33042 by Sky_Hanz
:: New Update ::

1. fungkur - ?
2. awie - ?
3. affa - ?
4. tom - ?
5. rentung - ?
6. apis_death - Hitam 1, size XL @ L
7. shafique - Hitam 1, saiz M
8. sky_hanz - Hitam 1, saiz M
9. mira1384 - Pink 1, saiz S
10. hunnyville - Pink 1, size S
11. erryxz - Hitam 1, saiz S
12. oshin - Pink 1, saiz S
13. sya_zachery - ?
14. miss fasha - ?
15 . amun_tecik - ?
16. momok_siam - ?
17. rossalinda - ?
18. atinko - ?
19. ilaaulala - pink 1, saiz S
20. adik ila - ?
21. suzy - ?
22. cujen - ?
23. anoi - ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.427 seconds