Fungkurs 3rd Gathering - Thanks ya all!!

More
9 years 9 months ago #34091 by fungkur
assalamualaikum..

sori lama x bersuara lepas gath. keje kat opis menimbun plak lepas tinggalkan 4 hari utk bercuti. pertama kalinya nak ucap syukur alhamdulillah kerana kita bersama2 dapat menjayakan program gath ke-3 Fungkur Network ni. gath kali ni cukup bermakna buat aku sbb walaupon ni 3rd Gath utk Fungkur Network, ini adalah gath yg pertama utk aku memandangkan 2 Gath sebelum ni aku berada jauh dari Malaysia disbbkan hal pengajian. Dulu dapat bantu sket dari segi kewangan je. Oleh disbbkan itu, maka bak kata Sky_Hanz, aku nak \'all out\' utk Gath kali ni. Tapi apa yang pasti, camana banyak pon aku sumbang xkan dapat balas jasa2 korang semua!!

Terima kasih pada bro Awie yang stiap saat berfikir carik pelbagai jalan bagaimana utk memajukan FungkurFM dan juga sebagai person yg pernah menyelamatkan FungkurFM dari mati terus suatu ketika dahulu.

Terima kasih pada kipas-susah-mati Fungkur.Org lama dan baru yang merangka perancangan awal utk 3rd Fungkur\'s Gath ini seperti Sky_Hanz, erryzx_, apis_death, miss_fasha, amun_tecik, cik_widy. Mereka jugalah yang sentiasa memastikan ahli Gath akan mendapat layanan paling terbaik dari pihak Fungkur Network.

Terima Kasih pada bro Tom yang banyak memberi idea2 bernas dalam segala segi (kalu ada apa2 prob, mmg Tom lah yang aku carik dulu, sbb otak Tom yang paling matang antara semua dan juga sbb Tom disukai ramai.. hehe).
Tom juga yang bertanggungjawab mula menghangatkan kembali ruang udara FungkurFM ketika FungkurFM berada dalam gejala kesuraman dahulu.

Terima Kasih hunnyville kerana bersusah payah ke sana sini membuat tempahan Baju Fungkur dan Mug Fungkur yang begitu banyak jumlahnya tu. Juga untuk Tag Name Gath yang begitu kiut. Dan x lupa juga sebagai seorang Photo Editor di Fungkur Network

Terima Kasih pada affa yang x jemu2 mempromote Fungkur\'s 3rd Gath ni ni ruang udara FungkurFM, membantu utk mencari tempat penginapan, mencipta segala macam jinggles utk kegunaan FungkurFM

Terima Kasih kepada semua Deejay FungkurFM yang masih lagi setia di sini walaupon aku x bayar gaji langsung.. hahaha. Dj Atung, Dj Tom, Dj Awie, Dj Hotter, Dj JellyPlumpy, DJ , Nash, Dj Ibumisali, DJ Kelubi Seman,
Dj Nina, Dj BBGirl, Dj Bropian, Dj Gelap, Dj AppleDurian, Dj Widy, Dj Cik Aida, Dj comoi.. hanya gath ni je la yang dapat aku berikan.

Terima Kasih pada atinko, cameraman kita yang sentiasa sudi menghadiri program2 aktiviti yang pihak Fungkur Network anjurkan. Kemudian bersusah payah distribute gambar2 tu pada ahli2 Fungkur Network. Tu x kira lagi
gamba2 yang dah diedit atinko. Gambar2 dari kamera atinko suma mmg Top Class!!

Terima Kasih kepada mereka yang membuat sumbangan kepada pihak Fungkur Network x kesah dari segi kewangan atau barangan. Miss fasha, sako, bawal, jellyplumpy, nekrock, kyazz, sky_hanz, abang lan mono.

Last but not least, terima kasih kepada semua yang menghadiri dan menjayakan Fungkur\'s 3rd Gath!! Terlalu banyak nama untuk aku senaraikan kat sini. Yang penting anda tahu siapa diri anda. Thanks ya all!!

Untuk gambar gath, harap kawan2 dapat bersabar sbb jumlah nya bukan seratus dua ratus keping, tapi mencecah
1000 keping. Pihak Fungkur Network akan upload gamba tu sket demi sket.

Sedikit pesanan lah dari penaja ni, untuk semua ahli Fungkur Network.

Tok wan kata hidup kita ni pendek. jangan buang masa kita yang pendek ni dgn membenci antara satu sama lain. Nanti mati masuk kubur jugak. Belajar bersyukur dengan apa yang ada. Tok wan kata lagi soh belajar merendah diri dalam semua hal (tp jgn sampai tahap kene pijak kepala), kurangkan komplen, banyakkan memberi jalan utk penyelesaian. Tok wan ckp lagi ni, pangkat darjat x penting, yang penting kite dihormati. Banyakkan senyuman sbb ia adalah sedekah. last skali Tok wan kata byebye, Tok Wan nak pegi gatal gatal.. hahaha..

Ok geng, thanks a lot ar.. tahun depan kite wat lagi gempax kebabom!! hahahaha..

WE ARE ONE HAPPY FAMILY!!! Apa yang penting?!?! KERJASAMA!!!

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago - 9 years 9 months ago #34093 by Sky_Hanz
Assalamualikum buat semua..

Sky disini just nak ucapkan sedikit jer xbnyak pon, memandangkan sky ni hanya org kecil dan lemah jer yg hanya menumpang di fungkur Networks utk berkawan dgn semua org dialam cyber nie..so disini sky start nak ucapkan tahniah, syabas dan jutaan terima kasih buat Tuan tanah yg xberhenti utk mengadakan Gathering yg lalu ini dgn berjayanya.. Thanks jugak semua crew yg xberhenti2 membanting tulang dalam menjayakan Gathering ini dan buat miss fasha yg bnyak memberikan sumbangan xkira dari apa segipon serta hunnyville yg bnyak membantu ke sana sini buat iti buat ini tq so much both of u, xlupa jugak pada semua Dj2 fungkurfm yg terlibat dan xpenat2 menghebahkan dan menjayakan gathering ini..

Rase nyer too much tuan tanah dah banyak berabis utk Gathering kali ini dan sky mmg nampak yg tuan tanah dah \"totally all out\" rase nye dia pon tersungkur jugak la lepas 3rd gathering fungkur hahahhaha... Buat kawan2 semua di alam fungkur, sky dan mira mohon ribuaan maaf kalau ada salah dan silap semasa gathering dijalankan.. kami berdua agak terkilan dan kecewa coz xdpt hadir pada masa yg ditetapkan disebabkan ada hal yg xdpt kami elakkan dan ade jugak beberapa acara yg xdpt sky nak handle( sptt kena handle fakri dah bgitau awal2 :P ) semasa gathering sedang berlangsung.. buat erry ngn oshin sory coz xdpt nak tumpang korang masa g ker PD yer tapi balik satu keta gak kan.. Lagipon sky ni hanya org2 kecil jer berbanding dgn pengorbanan rakan2 lain yg telah bnyak menghabiskan titik peluh mereka utk gathering yg lalu.. Apa pun this 3rd gathering nie mmg menghiburkan kami semua dan sky dpt juga jumap dgn kenalan baru disana... U all the best Fungkurian :positive: :positive: :positive:

Smpai disini saja yg sky nak ucapkan,... walaupon masih ada yg nk diucapkan sky simpan duluuuuu.. tata B)
Last edit: 9 years 9 months ago by Sky_Hanz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #34103 by Cik_widy
Fuhh..
panjang berjela da Tuan Tanah berucap..

I pun nk ucapp terima kasih lah pade
Semua di atas segala kerjasama yg diberikan.
cewaahh..

Gath kali ni mmg i enjoyy sgt sgt!

N tak lupe pd Encik Awie yg sudi
Tumpang kan i, Pegi dan balik yeh! ;) ;)
Tu jek la i nk kate. heh

ape2 pun i likee
pesan Tok Wan yg terakhir tuh!

<p>Single but not available.</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #34105 by OsHiN
;) ;) hehhehe
sky...kami x kisah pon...

kami sampii jugakkk arituuu...

anywayy..tq sebab bg kamii tumpangg mase blkk..

tenatt jgkk klu naikk trainn arituu...

demam kan....:boring: :boring:

teqiussssssss aLL...

yayang kalian smuaaaaaaaa.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #34106 by sya_zachery
huuu.. panjang sungguh ucapan tuan tanah yer.. tahniah kepada fungkurianz2 semua..korang mmg rawwwksss..tok wan kate jangan main lama2 nanti tok wan tak nampak.. tokwan juga kata jangan lupa basuh tangan..okek..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #34258 by salmah007
pergi ke kedai beli papan,
papan di kerat bersilang silang,
tiada kata dapat ku ucapkan,
hanya terima kasih tak terbilang..

tuai padi di Nilam Puri,
makan ketupat dengan DJ Jelly,
fungkurian baiknye tak terperi,
di lain waktu berjumpa kembali ..

:positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #34292 by mohdkhairul83
thanks all, best la gath aritu. dapat kenal korang walaupon 2 hari je. kalu ada gath/event lagi, sy join punye.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #34293 by EvaRieNa De Sauza
Assalamualaikum WBT...
Tlebih dahulu eva nak mgucapkan thanks pada semua yg menerima diri eva ni as one of FUNGKURIAN’s...
Fungkur Network Gath di PD ni adalah merupakan Gath yg ptama kali eva join spanjang idop eva ni... So, Pada eva gath ni bjaya tlaksana dgn jayanya dan eva tidak nmpk ada cacat celanya... Eva amat beruntung krn dalam tempoh yg singkat eva join fungkir ni eva dah bjaya mgenali semua org2 kuat fungkur... huhuhu... bukan senang tau nak dapat peluang macam tu...
So, thanks la pada yg mengenalkan dan memperkenalkan eva pada industri FUNGKUR ni... Eva amat hargainya... Thanks yaaaa~
Tujuan sebenar eva mnulis ini sebenarnya ingin memohon ribuan ampun maaf pd semua. Eva sedar eva telah mlakukan satu ksalahan yg telah bbangkit dan tidak myenangi hati semua pihak. Eva mohon maaf atas kesilapan yg tjadi. Eva btol2 minta maaf pada semua skali lagi...Bukan kehendak eva tjadinya mcm tu..
Yang baik datang dari-NYA... Dan yang buruk datang dari diri EVA sendiri....
Maka, Eva harap kmaafan eva ini diterima oleh semua...
Eva amat mengesali nya...
Eva bjanji tidak akan mgulanginya lagi di masa hadapan. Eva juga mohon teguran dari semua kalo bleh tegur je on da spot kalo nmpk eva ada buat pape yg x kena, x btul dan yg salah dan yg tidak myenangkan hati tu tlg la bg teguran ye. Insya Allah, Eva akan terima teguran itu dgn positif dan akan memperbaiki sgala klemahan diri ini. Eva amat mengalu2kan teguran yg mbina dari komuniti Fungkur ini. Dgn teguran tu eva tahu dmana kkurangan diri eva ni n eva scara x langsung bleh improve myself to be somebody..
Macam biasa la eva akan cakap ape~
“ Apa yg pentingggggg??? Kerjasamaaaaaa~ ” huhuhuhu....
So, selepas ini eva harap kerjasama semua untuk memaafkan eva dan kerjasama semua untuk menerima eva sbg seseorang di dalam fungkur ni... Eva bharap sgt selepas ini eva dapat menmbah kenalan yg rapat utk eva ketawa dan mnangis eva disini... Krana bg eva FUNGKUR adalah satu komuniti yg paling ngam dgn diri eva yg sgt LOVE MUSIC... Eva harap nawaitu eva ni disambut baik oleh semua... Dan diberi peluang untuk mengenali FUNGKUR NETWORK lebih rapat dan dalam.. huhuhu bukan dalam2 mcm tokwan cakap tu tau.. hahaha..
PLIsssss geng.. 4 gif me yaa fungkurian’s... i pomis never did anything wrong again after dis.. pls gimme a chance to be ur buddy..
Eva amat kesal dgn tjadi nya mcm ni... uhuksss... maaf kan ku semuaaa...

Terima lah dariku lagu yg mbuat ku jadi Juara FUNGKUR IDOL... Khas utu semua... chewahhh... hehehe... pomot diri sendiri lak nih.. huhu.. emsorriii..

~Kesal
Berulang kali ku cuba mengerti
Namun kau tak pernah untuk menyedari
Walaupun akhirnya semua kan berlalu
Hadapi kenyataan
Biarpun penuh berduri
Harusku hadapi

Tuk sejenak diri lupakan problema
Agar lepas dari segala prasangka
Aku cuba berlari
Ikuti langkahku
Menyongsong matahari
Biarlah kan ku tempuh
Jalan hidup sendiri

Tanpa engkau lagi ingin kubuktikan semua
Bahwa diri ini bukanlah sekadar
Boneka yang dapat kau jadikan mainan

Resahku kerna dia
Kesalku kerna dia
Harapan hidup berdua
Ternyata sia-sia

Resahku kerna dia
Kesalku kerna dia
Lebih baik putus saja
Daripada tersiksa
Hidupku jadinya
O...O...O...

Ucapan MAAF ku pinta skali lagi dari kalian semua... plissss...

Terima kasih semua...
:offtopic: EMSORRRRIIIIIIIIIIII~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #34296 by mohdkhairul83
EVA mmg DIVA. leh jadi artis fungkur nih. hehehe....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #34303 by EvaRieNa De Sauza
uiksss~
jgn cakap camtu kroll..

niat utama eva kat FUNGKUR ni bukan la utk mcari publisiti atau ape2 yg sama waktu dgn nye.. eva juz nak mletakkan diri eva ni di satu komuniti yg seperti ni hanya la utk mgeratkan silaturahim psahabatan antara kita semua.. dan bkongsi apa2 aje yg bleh bg faedah & kbaikan pd kita semua..

tu yg penting...

Apa yg pentinggggg..????

KERJAAASAMAAAAAA~

THANKS! :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #34348 by eJayZ
salam all..
ejay just nk ucapkan terima kasih sbb dapat join gath nie.. lagi2 bro tom tuh.. kalo tak kenal dia.. tak tau nk kol sape.. sbb aku pon kompom las minit.. hik3.. sib baik kete dia ade kosong.. heee... untuk gath plak.. aku no komen, coz enjoy.. makan pon okek... tido pon selesa.. hmm..


hak3... eva.. kerjasama!... weeee.......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.954 seconds