Road Tour aka Race Tour to Port Dickson and Penang

More
11 years 6 months ago #34174 by Rossalinda
Sedikit Gambar dari Occa ngan Momok dari PD hingga lah ke Penang..

Sehangat Api gathering kali ini...sebelum dan selepasnya juga..ahakz:P

Tapi mcmanapun besshh gak dan terima kasih pada yang menguruskan gathering

kali ini..



Ni masa games


Sesi ngetest mic..Tom,Momok ngan Otter


Atinko ngan Sky Hanz..Bulat nor mata Sky tuh


setelah ngetest mic..otter nak karok lak..

sat yerrrrkk ade nak post lagi nih..tuunggguuu...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #34175 by Rossalinda
Setelah pekena ketam goreng baru post balik..ahakz..:lol: sib baik tak makan sipot sedut lagi lah lambat nak post:lol:


Apis start mengipas..KIPAS UDANG


Kipas Jgn tak kipas Apis...


Kami pon tulun gak per dalam menjayakan gath nih


Tom kalu nyanyi penuh perasaan ke penuh perasan..:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #34177 by Rossalinda

Tak dapat nak amik yg muko atung cam tepong gomak sbb masa tuh occa pun dok main games gak


Tuan Tanah Kedaun...Fakri aka Fungkur


Psssstt..Otter tuh saje jek eksyen..sbb dia tahu owang amik gambo..:whistle:


Yuumm..nyuummm..sedap sungguh barbeque nih


dap sungguh barbeque malam tuh..meleleh ayeq liur sampai skang teringat2.. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #34180 by Rossalinda

Jauh kek ni dtg..dari Penang..Dj JellyPlumpy yang bawak..owang tak dapat makan pun..mencik..mencik..:lol:


Dj Widdy,Azura ,Miss Fasha,Sya Zachery ngan Oshin..


Mira ngan Hunny


Geng2 SUAR KECIK..opppsss silap..SUAR KETAT..;)


Cheeseeeeeeeeee

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #34182 by Rossalinda

DJ Affa..cheeeeeessseeeee..juga ketua gathering pada hari tu..ahakz..

Hunny ngah karaok..


DJ Jelly Plumpy


seyessssnye Tan Sri Awie nih...Tuan tanah Ke laut :laugh:


Abg Lan Mono ngan Korie Mono dtg sekejap..


Mono Girl aka Datin (selendang berbulu2 tuh)ngan Nash Mono(penyanyi Kumpulan Mono)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #34183 by Rossalinda

Aku_laani dari SCsensasi


Amun Tecik Dan Group dari SC Sensasi Sis laani,Sweetsmiley dan juga Silent


Cam Pasangan Adik Beradik ken ken ken



Cam Pasangan Dua Sejoli ken ken ken :P


Gaya dari group Stapak House


Tabikkkkkkkkk pada Tuan Tanah Kedaun yg menjayakan gath pada kali ni

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #34184 by Rossalinda
Yang Pas ni Lak Masa Race Tour Ke Penang...:lol:


Muka penat kat atas feri :lol:



Penat tul...dah la kena post gambar lagi nih:P


Appa ngan Atung nak terjun laut..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #34185 by Rossalinda

Montot sapa yang paling mengancam..teka..:laugh:


Kak Azraa tgh layan mee udang yang pedas giler..


Comoi Makan Mee Udang Sambil mendj live menggunakan Straw :P


Dj Tom Pomote Baju Gen2 . net okek..


Pagi fulak bfast di restoran Sekayu..tu ha Juej pengurus Sekayu..dia dtg lambat tapi makanan dia sampai dulu...tak aci nih..:lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #34186 by Sky_Hanz
Rossalinda tulis:

Sedikit Gambar dari Occa ngan Momok dari PD hingga lah ke Penang..

Sehangat Api gathering kali ini...sebelum dan selepasnya juga..ahakz:P

Tapi mcmanapun besshh gak dan terima kasih pada yang menguruskan gathering

kali ini..



Atinko ngan Sky Hanz..Bulat nor mata Sky tuh


sat yerrrrkk ade nak post lagi nih..tuunggguuu...



Adesss kaka occa... awat mata denz bulat beno tue..?? :lol: :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #34188 by Rossalinda

Bfast Bersama Juej dan Budak2 Gen2..Cinderella ngan Sonic..Abg Awie Ke laut tak dtg bfast sama2 kami sbb depa masa tuh masih berbuih mulut :laugh:


Depa nih tgh minum Milo Sup :lol: tu lah bangla2 sekayu nih..:laugh: Mang Kayu..bagi kami minum milo sup:P


Itu lah JUejjj..:kiss:

Esok la fulakk sambung...fenat tau...ade bnyak lagi gambar2 kami masa kek penang..:whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #34194 by mira1384
menarik tol pic2 yg kak occa post ni..siap ngn caption die lg..geli ati bc pun ader :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #34195 by cik_mawar
Rossalinda tulis:


Bfast Bersama Juej dan Budak2 Gen2..Cinderella ngan Sonic..Abg Awie Ke laut tak dtg bfast sama2 kami sbb depa masa tuh masih berbuih mulut :laugh:


Depa nih tgh minum Milo Sup :lol: tu lah bangla2 sekayu nih..:laugh: Mang Kayu..bagi kami minum milo sup:P


Itu lah JUejjj..:kiss:

Esok la fulakk sambung...fenat tau...ade bnyak lagi gambar2 kami masa kek penang..:whistle:


manyakkkkkkkkk nya pic...mekasih aya mor.. :kiss: :kiss: ..juejjjjjjjj huhuh..cumelllllll.. muahhhhhhhhh :kiss:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.291 seconds