The End of FungkurFM

More
10 years 11 months ago - 10 years 11 months ago #34331 by fungkur
The End of FungkurFM was created by fungkur
Dukacitanya dimaklumkan bahawa pihak NON-PROFIT FungkurFM telah menerima notis amaran juga official letter dari pihak Recording Industry Association of Malaysia (RIM) supaya menutup operasi FungkurFM dalam masa 48 jam, otherwise pihak FungkurFM akan dikenakan tindakan berat!!! Bagi mengelak segala kemungkinan yang tidak baik pada ahli2nya, crew2 FungkurFM telah sebulat suara membuat kata sepakat untuk menutup operasi FungkurFM tepat pada pukul 12 a.m. 6 May 2009!!! hingga ke tarikh yang tidak diketahui...

Dengan arahan penutupan operasi FungkurFM ini , bermakna bahawa FungkurFM telah sampai ke satu tahap yang tidak disangka2 ( aku ni nak sedih ke nak bangga sebenarnya ni?? chait! ). Pihak pengurusan FungkurFM akan berusaha untuk mencari jalan supaya streaming FungkurFM ini dapat diteruskan pada saluran yang betul

Oleh itu pihak FungkurFM ingin memohon ribuan kemaafan di atas segala yang terjadi ini dan jutaan terima kasih kepada semua pendengar-pendengar FungkurFM yang banyak menyokong kami sejak awal penubuhannya. Sedih Syial!!

Kepada mereka yang mempunyai komen, cadangan, idea atau pon ingin memberi khidmat bantuan, sila emailkan ke

fungkur[at]gmail[dot]com

BUKAN SEKADAR BERHIBUR.. DENGARKAN SAMPAI TERSUNGKUR... amek ko tersungkur btol haa.. masin btul slogan nih..

<p>spit it out !</p>
Last edit: 10 years 11 months ago by fungkur.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago - 10 years 11 months ago #34333 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Ruj:The End of FungkurFM
WTF*&*&*&*&*&*
Main gilerrr weiii...
Mcm mana nak dgr tom dj pagi2...
Dgr Dj Jelly lagi, DjGelap lagi... aduyaiiiaiaiaiaiaiaiai

Pantas begini... :angry:
Last edit: 10 years 11 months ago by Sky_Hanz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago - 10 years 11 months ago #34334 by meru
Replied by meru on topic Ruj:The End of FungkurFM
sedihnye dh tutup
Last edit: 10 years 11 months ago by meru.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #34338 by erryzx_
Replied by erryzx_ on topic Ruj:The End of FungkurFM
wtf..? fungkurfm tutup...?
kate kan ini sume mimpi belaka,.,.,.~
ceria ku kini tiada lagi,,,.waaa,.,.~

:ohmy: :ohmy: :ohmy:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #34339 by Cik_widy
Replied by Cik_widy on topic Ruj:The End of FungkurFM
xde lah dgr dj pokpekpokpek lagi da??

Aku nk dgr ape lagi pasni...
alaa...xbestt nye!..

Mari kite same mencari ikhtiar radio bole
beraksi balik dgn cara sah?
Bole gitu?

(Tp mcm mane.....)

:(
:angry:

<p>Single but not available.</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #34341 by CintaHati
Replied by CintaHati on topic Ruj:The End of FungkurFM
tmpang simpati jek..
baru nak dgr radionye...dh tutup lak hari ni..hihihi
anyway...try lg utk di masa hadapan ye...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #34342 by sya_zachery
erk.. OMG.. tidakkk tidakkkk.. kenape kenape.. jeles la tuh pihak atasan tu.. tu pasal suh tutup..mencik2.. uwaaa.taching taching..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #34343 by missnuruL
Replied by missnuruL on topic Ruj:The End of FungkurFM
sedey giler bangang neh. xtawu lah nak dgr ape pas neh kalo on9 .nak harap lagu aku yg sekangkang kera tu mane best xde dj celoteh. hope sO, fungkurfM dapat kembaLi beraksi . ~ sume listener sedia memberi sukungan yg sepenuhnya ~!chaiyokk fungkurFM :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #34345 by eJayZ
Replied by eJayZ on topic Ruj:The End of FungkurFM
wtf man.. aduh... ape nie... argh... tak best la cam nie.. fak, ape dia nye tindakan kalo dibukak gak ? saman kew ??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago - 10 years 11 months ago #34346 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Ruj:The End of FungkurFM
Apa pon, daku suggest la biar Tuan tanah n admin G smm register jer fungkur fm.. baru puas hati.. pastu xde sapa leh suke2 nak bgi notis ker hapa ker.. dah register sure legal kan, baru la pasni dengarkan sampai muntah pulak... huhuuhu
Last edit: 10 years 11 months ago by Sky_Hanz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #34349 by eJayZ
Replied by eJayZ on topic Ruj:The End of FungkurFM
itu la pasal.. mane tau fungkurFM ni leh naik ke mainstream?? leh lawan era.fm ke ??(bajet bagus je aku nie)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #34351 by erryzx_
Replied by erryzx_ on topic Ruj:The End of FungkurFM
huhu,,.,.makan juta2 gak kan klu nk apply mainstream radio nih,.,.~
jum sume kumpul duet ramai2,.,.~
;) ;) ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.832 seconds