The End of FungkurFM

More
11 years 2 months ago #34352 by JeLLyPLumpy
Penutupan FungkurFM ini bukan lah satu titik Akhir..
tapi ini adalah satu titik mula untuk kearah masa depan yang cerah untuk FungkurFM...
Insyallah We will back soon!!~ dengan lebih2 hebat lagi..
Jangan Bersedih yehaaaaaaaaaaaaa!!`
lepas neh fungkurFM bukan takat best in planet malah universe!!~
Chaiyokkkkk!!~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #34353 by missfasha
Replied by missfasha on topic Ruj:The End of FungkurFM
huhuhuh..harap pihak fungkur akan mengatasi masalah ini..
adoiii..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #34356 by EvaRieNa De Sauza
aslkm wbt.. salam pada semua..

:( hope so management fungkur dapat mcari jalan kluar utk setelkan masalah ni.. ni bukan last dot kan.. ni satu dugaan pada semua... papepon FugkurFM masih dperlukan.. cuma kita kna cari jalan yg betul jerk.. kami semua listeners sentiasa bg support dan setia mnunggu come back dari fungkurfm dgn deejay2 nyer yg x patah semangat nih..

pada tuan tanah, be strong k.. tabah la dgn cobaan nih..

caiyokkk caiyokkk FUNGKUR FM... insya Allah semua akan kmbali as normal...

TQ !

Seperti biasa..
Apa yang penting..????? KERJAAASAMAAAAA~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #34361 by nashpontian
bukan jodoh kita...izinkan ku pergi...waaaaaaa

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #34365 by sako
Replied by sako on topic Ruj:The End of FungkurFM
CintaHati tulis:

tmpang simpati jek..
baru nak dgr radionye...dh tutup lak hari ni..hihihi
anyway...try lg utk di masa hadapan ye...


ChintaHati lah ni masuk je abis redio kene tutop....
Jangan Marah ling...just kidding

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #34366 by missnuruL
Replied by missnuruL on topic Ruj:The End of FungkurFM
EvaRieNa De Sauza tulis:

aslkm wbt.. salam pada semua..

:( hope so management fungkur dapat mcari jalan kluar utk setelkan masalah ni.. ni bukan last dot kan.. ni satu dugaan pada semua... papepon FugkurFM masih dperlukan.. cuma kita kna cari jalan yg betul jerk.. kami semua listeners sentiasa bg support dan setia mnunggu come back dari fungkurfm dgn deejay2 nyer yg x patah semangat nih..

pada tuan tanah, be strong k.. tabah la dgn cobaan nih..

caiyokkk caiyokkk FUNGKUR FM... insya Allah semua akan kmbali as normal...

TQ !

Seperti biasa..
Apa yang penting..????? KERJAAASAMAAAAA~


betol.betol.harapnye FUNGKURfm x berkubur sampai sini je and i am sure dgn KERJASAMA yg ade pihak2 yg berkenaan pasti dapat menghidupkan kembali FUNGKURfm dgn lebih hebat dan mantop skali.~! We will never stop from supporting~...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #34367 by ilaaulala
Replied by ilaaulala on topic Ruj:The End of FungkurFM
tidakkkkkkkkk...kenapa..ini harus berlaku...
warrrrrrr...sadisssssssnyeee

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #34401 by RusS
Replied by RusS on topic Ruj:The End of FungkurFM
apakah ini sume????
lame x jenguk cni, sume dh brubah ke?
uwaaaaaaaaa.... sedih gle nih....
adeiiiiiiiiii.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #34445 by niqiuez_88
Replied by niqiuez_88 on topic Ruj:The End of FungkurFM
lor...dah kena tutop ker?
ades...x best la cm nih...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #34701 by tOmPeL
Replied by tOmPeL on topic Ruj:The End of FungkurFM
:D terima kasih atas sokongan anda...InsyaAllah kami akan kembali dgn lebih mantoppppp....hehehe so buat masa ni...stay tune ok...walaupun lagu2 agak agak mengarut :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #34707 by tOmPeL
Replied by tOmPeL on topic Ruj:The End of FungkurFM
Apa nasib FungkurFm dan juga dj-djnye, sama ada yg masih setia mahupun yg telah berpindah ke radio lain? Memang benar dj dj yg bertugas adalah atas dasar sukarela(tidak terikat dgn mana2 radio), tapi patutkah masa2 begini, masa dimana FungkurFm dlm kerundungan, munkin atas sebab dengki khianat manusia atau atas sebab lain, Dj-djnye yg dulu tk pernah berganjak dari berdj di FungkurFm kini mula berpindah ke radio lain. Bak kata pepatah \"Habis Madu, Sepah Dibuang\". Apakah sekiranye bangun kembali FungkurFm, dj dj tersebut masih diberi kebenaran untuk berdj di FungkurFm?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #34708 by JeLLyPLumpy
Saya Masih setia bersama fungkurfm..
yang lain tu biarlah mereka...
lagipun fungkurfm dah nak ditutup secara rasmi kan... biarlah dj tom..
:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.130 seconds