Myspace MP3 Gopher with tutorial

More
13 years 1 week ago #14686 by kuku_kayu
Haha, kawan sumer...

Ade sesape tringin nk donlot lagu dari myspace tp xleh? kempunan?
mah sinih aku nk pomot 1 software bname \"Myspace MP3 Gopher\"..

fungsinye adalah utk meng\"rip\" audio kpd mp3 utk dari myspace standalone player..

okeh, aku trus kasi tutorialnye skali ye..

amek nieh:

hyperupload.com/download/02fc5b1843/MySp...network.net.rar.html

selamat nyedut...



<br><br>Post edited by: raga, at: 2006/12/09 07:24

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 week ago #14687 by kuku_kayu
Oh ye, password mcm besa: fungkurs-network.net

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 week ago #14691 by khizalid
aaaahaaaakssss baru nak tolong......
tapi aku try gak cari tak jumpe pun.....

haaaa ok aku try barang ko k
tq up

sharing is good B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 week ago #14699 by fungkur
tq kuku_kayu! karma up! ni kalu letak kat forum tutorial ok gak ni.. apepon belasah je la... sankyu!!! :woohoo:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 week ago #14744 by kuku_kayu
tenkyu, tenkyu bro. fung ngan khizalid..okeh, aku try carik yg mnarik pasnieh..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #17943 by shadowX_19
pakai internet download manager pun bole download lagu dari myspace. die detect secara automatik

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #17953 by fungkur
bile guna myspace mp3 gopher, kualiti mp3 yg direkod hanya maksimum 96kbps x kire baper tinggi pon audio bitrate yg diupload kat server myspace tu. tp kire ok la dari xde langsung. bole gak curik lagu2 rare.. :whistle:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 9 months ago #17961 by shafique
Kalo 96kbps pon ok. Kalo sapa suke letak mp3 dalam enset nak bagi satu tips sebab haku slalu rembat lagu kat maispes nie letak dalam enset aku. Kas buat sesapa yang pakai enset yang boley maen Mp4 audio (*.m4a) mcm Sony Ericson dan Motorola, convert jer Mp3 96 Kbps ke Mp4 Audio 80 Kbps. Size kecik Sound pon ok. Kalo 128 Kbps Mp3 ke 80 kbps Mp4 Audio memang ok sgt kualiti pon tak jejas sgt.

Apa pon nie memang besh tutorial nie.. dah banyak lagu2 rare gue rembat. Hehehe!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.248 seconds