Fast Window Prog- Firefox

More
13 years 5 hours ago #14938 by nizam

Topic : Cara melajukan Musang Berapi
Tajuk : Fast Window Program - Firefox
Post Asal : BiDoS
Date : 2006/08/23
Time : 06:53
Updated by: Mod Team

*/

1) Pegi ke shortcut icon musang berapi,
- Klik butang kanan
- Klik Properties

2) Tetingkap "Mozilla Firefox Properties" akan akan muncul

3) Lihat bahagaian text target tu:
Contoh:



4) Tambah text cam kat bawah ni pada bahagian akhir text
<Jarak>/Prefetch:1"
Contoh:


5) Klik Apply dan Klik OK

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 hours ago #14943 by delang
Replied by delang on topic Fast Window Prog- Firefox
nak mnyampuk skit...setting sebegini adalah default bg window media player...heuheuehuhe...tak caya cuba tengok :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 3 hours ago #14952 by nizam
Replied by nizam on topic Fast Window Prog- Firefox
aku cukop ler rongsing..rongsing dibuat mike/ mu nie Delang..

asik aku uat kojer..ader jer nama mu nie.. asik mana aku pergi ada jer nama delang.. mana blog pun ader.. mesia ker..luor negeri ker.. x abih..abih..

sampi dlm mimpi aku pun mu ngikut gak ..wakakaka..

.. blog cemana? ok? bila nak turunkan ilmu blogger tuh kat cni.. nampak nyer dah terer dah skrg.. hehe..tak usha blog baru aku ..ehehe.. dah lama x dengor comment dari yang bernama Delang si Belalang. (menurut pengamatan dari peminat Delang-d.blogspot)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.251 seconds