Hack Link Lime Wire Pro di Google

More
12 years 10 months ago #17084 by nizam
Kali ini Nizam dah tau cemana cara- nya mereka yang terer sgt dapat kan Hacks links Lime wire PRO yang latest updated. Ikut gak mender nie.

Sampai forum-forum web lain yg ada bahagian software di request (bahagian permintaan), dipenuhi dengan permintaan jenis software nie. Ruangan sub topik ini sahaja mencecah berpuluh-piluh pages.

Kerana ini juga forum mereka menjadi panas dan menaikkan rating user dan rating spammers, rating web forum, ranting segala ranting..tinggal nak genting jer lagi..ehehe(istilah fungkurs- spammers)...Tapi sekarang tidak lagi.. di fungkurs network sahaja segala nya terbongkar. Hanya di Googles jer...Jeng..jeng..jeng..

1. Pergi browser
www.google.com


2. Enter this in the seachbar:


sales.limewire site:limewire.com -expire -expired -cancelled -support

3. Klik butang pencarian


4. Dimana links Lime wire PRO yang terlatest akan tersedia dengan sendirinya.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 6 months ago #18577 by fungkur
satu2nya result search yg dapat lepas guna keyword td

sales.limewire.com/cgi-bin/lookup_email.cgi

nak kene masukkan emel le plak.. ke ade link lain?

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 6 months ago #18582 by ayil
yup betul kate bro fung.. ade link lain ke?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 6 months ago #18592 by gmi

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 6 months ago #18593 by gmi
lagi satu kalau korg ade limewire lama, korg search je limewire pro..ade la tu nanti..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 6 months ago #18639 by ayil
gmi wrote:

try yg ni plak..

www.info.com.ph/~cyberray/dlmirror.html


apa pass dia utk extract?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 6 months ago #18641 by seladangganas
dekat website tuh ader tulis....hang kena prihatin kat website tuh...aku dah sucsess install...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 6 months ago #18645 by gmi
btol tuh sladang, aku baru nak reply, ko dh reply kan. huhu.. lain kali tengok tul2 dulu masa nak dl tuh, jgn sebat ajer..adios!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 6 months ago #18679 by seladangganas
hehehe...kebetulan aku dah sucses..ok lar aku potong line ko sat...hahahha...:evil: :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.278 seconds