FOOBAR 2000 v0.9

More
12 years 8 months ago #18196 by xplay
FOOBAR 2000 v0.9 was created by xplay
Mai ramai-ramai masuk kelas kosmetik Foobar 2K ni....

Kat sini aku boleh share ilmu pak andam yang aku curi kat website orang len
hahahaha :evil: <br><br>Post edited by: xplay, at: 2007/03/20 18:02
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #18198 by shafique
Replied by shafique on topic FOOBAR 2000 v0.9
Foobar nie apa xplay? mcm menarik jer nie..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #18199 by xplay
Replied by xplay on topic FOOBAR 2000 v0.9
Foobar2000 is an advanced audio player for the Windows platform.
Some of the basic features include full unicode support,
ReplayGain support and native support for several popular audio formats.

alah macam winamp jgk la...
tapi yang bestnye foobar ni powerful player (kalu pandai configure + components add-on la..)

amacam ? nk masuk revolusi tanpa winamp?

enter this site for download &gt; www.foobar2000.org/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #18200 by shafique
Replied by shafique on topic FOOBAR 2000 v0.9
Owh.. gitu. So apa tutorialnyer? Kasik post best sket. Mana tau nak berpindah pakai Foobar nie plak. Winamp mcm dah bowinks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #18201 by xplay
Replied by xplay on topic FOOBAR 2000 v0.9
teruja tak?

<br><br>Post edited by: xplay, at: 2007/03/20 19:14
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #18202 by shafique
Replied by shafique on topic FOOBAR 2000 v0.9
power seh.. lagi menarik dari winamp. aku baru test jer nie. memang ringan load dia. Isk.. xplay.. nak tutorial skinning dia. Waaaa!!~~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #18203 by xplay
Replied by xplay on topic FOOBAR 2000 v0.9
yaaa....
that\'s right...

aku pasang kat ACER TRAVELMATE 4152NLCi

barjalan dgn Smooth &amp; Steady...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #18204 by shafique
Replied by shafique on topic FOOBAR 2000 v0.9
Hmm... menarik nie.. 2-3 hari nie kasik study nanti nak post kat forum haku plak. Thanks sgt.. Memang menarik. PErghh!! Nak restart pc install japan font nak tgk dia leh read tak tulisan japan :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #18205 by xplay
Replied by xplay on topic FOOBAR 2000 v0.9
aku ni x pandai nak tulis tutorial...

Okey kita mulakan kelas kosmetik ni dengan
komponen Columns UI dulu

nah shafique, aku tunjuk jalan pintas kat hang..

urt.diinoweb.com/files/fooGUI/columnsui.html

kat situ banyak benda hang bleh blajar.<br><br>Post edited by: xplay, at: 2007/03/20 20:52

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #18206 by xplay
Replied by xplay on topic FOOBAR 2000 v0.9
shafique wrote:

Hmm... menarik nie.. 2-3 hari nie kasik study nanti nak post kat forum haku plak. Thanks sgt.. Memang menarik. PErghh!! Nak restart pc install japan font nak tgk dia leh read tak tulisan japan :)


nak study yek... nak aku bagi tongkat sakti utk
bantu hang meneruskan perjalanan yang penuh liku dengan
skrip-skrip yang budak mechi x pandai nak baca...:blink:

tongkat sakti &gt; www.hydrogenaudio.org/forums/index.php?act=SF&s=&f=28

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #18207 by shafique
Replied by shafique on topic FOOBAR 2000 v0.9
Okeh2.. aku study dulu.. nanti post result. Wahhh tengah guna tongkat sakti nie. Hehehe!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #18209 by xplay
Replied by xplay on topic FOOBAR 2000 v0.9
err macamana aku nak share layout aku hah?

aku dah create installer (guna winrar hehehehe)
tp xtau nk post masuk dlm forum ni..

:P<br><br>Post edited by: xplay, at: 2007/03/20 21:33

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.314 seconds