HELP- donlod gune megaupload!!

More
13 years 3 weeks ago #13248 by gmi
Replied by gmi on topic HELP- donlod gune megaupload!!
akum.

huhu..tutorial aku yg sblm ni jadik pasal aku pakai xp pro sp1.

lps tukar xp pro sp2 dia x nak plak dl. pakai patch tu mmg x jln dah. pakai getlink tu pn x jln gak. rapget,lagi proxy pn x jln gak. aduh. susah idup lagu ni.

korg yg bleh guna getlink tu pakai sp 2 ker?

kalau ye nanti aku kena tgk balik la . mgkin system aku kot x btol.

ade sape2 yg penah ade prob cam aku?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 weeks ago #13862 by amad_maui
ni ada satu cara aku jumpa camner nak bypass country limit kat megaupload.
korang download file yg aku kasi ni. lepas download, exit semua IE dan 2x click file yg korang download tadi dan click Yes dan Ok.
bukak balik IE dan try open megaupload punya link.

selamat mencuba

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 weeks ago #13863 by amad_maui
aku ada jumpa satu cara cam ner nak bypass megaupload country limit slot.
korang download file yg aku attach ni. lepas abis exit semua IE, unzip file yg korang download tadi dan 2x click file mpath.reg. click Yes dan OK.
siap. Open balik IE dan try bukak apa2 megaupload link.

selamat mencuba.

Attachment mpath.zip not found

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 weeks ago #13864 by delang
lagi senang kalu korang donlod toolbar nya...
aku dah donlod dah,lepas je donlod,laju pon laju:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 weeks ago #13866 by amad_maui
klu nak asik install toollbar jer.. penuh ler IE tu ngan toolbar.. nanti macam2 problem dtg.

apa2 pun semua ni preference masing2. aku hanya memberi n menunjuk apa option yg ada.<br><br>Post edited by: amad_maui, at: 2006/11/22 21:51

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 weeks ago #13875 by gmi
Replied by gmi on topic HELP- donlod gune megaupload!!
korang pi kat mozilla addons pastu search megaupload2
pastu korg install
bila dah install, nak bukak link megaupload korang pi kat tools&gt;Megaupload2&gt;enable pastu baru bukak link megaupload
Tools dekat Firefox. ok.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 weeks ago #13889 by zion609
gmi wrote:

korang pi kat mozilla addons pastu search megaupload2
pastu korg install
bila dah install, nak bukak link megaupload korang pi kat tools&gt;Megaupload2&gt;enable pastu baru bukak link megaupload
Tools dekat Firefox. ok.


betul tu betul, aku pun guna cara ni gak...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 weeks ago #13893 by atukopah
betul kata delang..
donlod toolbar dier lg okey..
tp..yg lecehnyer kena pakai ie ler pulak..
dh syok2 pakai mozilla firefox nieh..
he..he..
slmt mdonlod..
daa~~:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #18231 by jinki
isshh...jgn donlot diernyer toolbar tu nanti habis spyware,malware beranak pinak kt PC ko...

aku dah pernah kene dah...berat giler PC aku..lps scan baru ok..

pakai jerr firefox addon tu...takde masalh punyer..;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.304 seconds