Cara melajukan Rapidshare(TUTORIAL)

More
13 years 6 months ago #3712 by nizam




Downloads
[url=http://www.f-forge.com?d=ndV9gs6Cw5BeRaKNQcup]f-forge[/url]

pass : links url fungkur lah..... apa lagi :D

p/s nanti siap lah file downloads dari beberapa hosting yg famous..tungguuuu..<br><br>Post edited by: nizam, at: 2006/05/21 07:04

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #3879 by se7en
Your IP-address is already downloading a file. You have to wait until it is finished.

uarghh... asal tiap kali bile nak d0wnl0ad kat rapidshare mesti kena macam tu.. sampai bile nak nunggu nie.? :angry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #3880 by fungkur
tupasal, kite kene pikir gak, program yang searchkan proxy, diguna gak oleh org lain, org ramai. jumlah proxy yg program ni kasi bukan la byk sgt. user yg guna program tu mungkin lagi byk dari list proxy tu. jadi kompom ade yg ter pakai proxy sama.

kalu aku, aku biar je x guna proxy. pastu masukkan link2 dalam program auto-queue-download cam Universal Share Downloader atau Rapget. buat sebelum tido. bangun tido tgk suma dah bereh... huhuhu.. :woohoo:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #3925 by nim88
nizam, ku gune gak software ni sblm2 ni.. tp stiap kali abis part ... pastu kne tunggu plak antara 30-70 minit nak boleh download balek... ape ke hei?? ajar aku camne nak gune proxy..;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #3951 by nizam
Maksimakan Program grabber


Retries per proxy: 1
Timeout (in seconds): 5

____________________________________

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #3953 by nizam
nim88 wrote:

nizam, ku gune gak software ni sblm2 ni.. tp stiap kali abis part ... pastu kne tunggu plak antara 30-70 minit nak boleh download balek... ape ke hei?? ajar aku camne nak gune proxy..;)


1.Sila bgtau software dan serie nya.
2.Proxy setting ada diterangkan ditopik sebelum nya.

p/s : Buat masa ini tiada masalah dalam downloads gunakan file hosting Rapidshare. Sekian
:cheer:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #3998 by nim88
alhamdulillah.. ade gak org nak tolong.. sorry a bro, aku tak paham sgt tutorial2 tu sume.. pening tgk

ok, software nye berbunyi - Universal Share Downloader v 1.3.3..

thanx... i really appreciated it..!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #4136 by nizam
nim88 wrote:

alhamdulillah.. ade gak org nak tolong.. sorry a bro, aku tak paham sgt tutorial2 tu sume.. pening tgk

ok, software nye berbunyi - Universal Share Downloader v 1.3.3..

thanx... i really appreciated it..!!


mcm ustaz nak mula muqaddimah jer ..(bunyi) :laugh: .. nim88 nih ce` egu ker:woohoo:

ok... im try da bamba la besta labambo :side:

Download CracK s Rapidshare Download Resetter

Megaupload

atau

Rapid

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #4146 by nouseforaname
Pesal aku buat dia x leh found natang gocr.exe tuh..ke dia kna setting mne2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #4152 by nizam
nouseforaname wrote:

Pesal aku buat dia x leh found natang gocr.exe tuh..ke dia kna setting mne2


Tuh baru basic jer tuh...:P

Kalo ramai bleh nanti.... camner nak set nyer.... tekan jer apa-apa 'key' kalo tak aotu . Yg tuh detect IP... mmg kalo pas lulus... perggg .... tak lalu nak main download jer.. gian download nanti beb:P

Nanti kalo saper terer kat cni guna style nih.. nanti leh turun yg berbunyi camni.. manual setting for rapidshare. Tp kena lelaju la.

x per..x per.. nanti share cam len plak... yg nih laju detect.kengkadang tak payah nunggu nombor ..jauh sekali nak nunggu 70 minute..hah camner tuh plak..amender lu guna plak..hehhe..mesti tertanya-tanya kan?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #4158 by nizam
PERHATIAN !!! Peminat Grabber

Grabber 1.4.3 nih dah release update

Pagi tadi aku dah siapkan satu tutorial besertakan program baru dr Grabber
utk download . Apa yg kejut beruk... dikejut dalam 4-5 jam yg lepas . Hampir
seluruh dunia mendapat masalah yg sama dgn Grabber telah lancarkan programnya dengan gunakan username/passowrd..baru dalam 4-5 jam lepas..menurut sumber yg aku perolehi dlm beberapa web lain yg pior dgn software nih. bukan aku sorang terkejut beruk..satu dunia kejut beruk..takper2 x lama nanti aku akan try dptkan crack atau serial password dia..tungguuu..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 6 months ago #4403 by nizam
Buat masa nie... Grabber tgh melalui masalah , puncanya dimana bagi pengguna Grabber Release 1.4.3 telah meminta user dan password setiap kali menggunakan prog tsbt.

Sedikit Info

Ini kerana Grabber telah satu tahap menjadikan satu program nya yg terhebat diantara pengdownload dari hosting terutamanya rapidshare . Setelah menjalani ujian demi ujian , satu program seumpamanya telah di buat atas permintaan dari penggemar Megaupload.

Spongebob adalah antara pemikir bagi menjayakan pelbagai program bg hacks download hosting, satu demi peringkat berjaya di hasilkan olehnya . Rapidup satu lagi kejayaan hasil kerja yg dilakukan oleh beliau. Paling terakhir adalah Megaupload Grabber. Itulah satu-satunya program yg terakhir dari spongebob seorang pencipta yang berdarah Asia.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.477 seconds