Forum Dicuci

More
11 years 10 months ago #27620 by fungkur
Forum Dicuci was created by fungkur
Tarikh : 27 Julai 2008

Segala thread yang tidak mempunyai pos baru dalam masa 150 hari yang lepas telah pon dipadam. Jadi korang boleh nampak jumlah pos forum keseluruhan telah pon berkurangan. Thread yang telah di lock atau pon yang telah di sticky kan, tidak dipadam. semuanya dijalan kan untuk memastikan forum ini berfungsi dengan lebih lancar.

Bahagian Sharing Is Caring juga x terlepas dari Prune Forum. byk link2 download lama dah dipadam.Kite akan pos yg baru dan susun semula secara berperingkat. utk memudahkan ahli memuatturun dan membuat pencarian dalam forum.

bahagian Hasil Kerja Tangan, Tutorial dan yg sewaktu dengannya, kami kekalkan dan xde thread yg dipadam..

Segala kerjasama amatlah dihargai.. :blush:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #27621 by shafique
Replied by shafique on topic Ruj:Forum Dicuci
caralah! Bagus2... Sedia membantu di mana diperlukan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #27622 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Ruj:Forum Dicuci
Xder masalah la tuan tanah.. sbagai ahli fungkurian daku akan memberi kan kerjasama terhadap tuan tanah juga.. fiq meh bantu aku kat cheras nie.. hahahaha

:woohoo: :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #27632 by shafique
Replied by shafique on topic Ruj:Forum Dicuci
kat cheras??? Leh2! Sapot mkn n tmpt tido gua jalan jer. Hik3x..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #27635 by lanz69
Replied by lanz69 on topic Ruj:Forum Dicuci
cantek bro...
lets keep clean forum

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #27668 by fungkur
Replied by fungkur on topic Ruj:Forum Dicuci
pos2 link download yang sedia ada kebykannya berada bawah satu thread yang sama. (contoh : semua album melayu bawah thread MP3 Malay Album, semua album english bawah Thread MP3 English Album) skang kite nak tuka sistem \'bawah satu thread\' kepada \'bawah satu subforum\'. kalau nak pos balik link2 donlot tu mengikut thread masing2, sakit pala, byk tu..

jadi yang lama tu biarkan je lah. utk pos2 yang baru kite pos satu thread utk satu link download...

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #27917 by guydacosta
Replied by guydacosta on topic Ruj:Forum Dicuci
bagus2.... bersih skit..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #28147 by seladangganas
Replied by seladangganas on topic Ruj:Forum Dicuci
huhuhu...anda mau mesin basuh??saya leh supplykan...hehehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.248 seconds