Israel - Laporan Terkini!!! Bantahan!!Cemuhan!!!

More
19 years 10 months ago #8610 by nizam


KEKEJAMAN ZIONIS: Asap tebal
kelihatan dari kawasan penempatan
di Khiyam, selatan Lubnan selepas
dibedil tentera Israel semalam
menyebabkan sekurang-kurangnya
empat tentera pengaman PBB terbunuh.


Turut itu melaporkan, tentera Israel mengalami jumlah kematian yang tinggi iaitu sehingga 24 orang mati dan 75 cedera, sejak pertempuran bermula 15 hari lalu.(sket sgt -patutnya 24 juta org) :P

âÃÃâââââ€Ã
More
19 years 10 months ago #8611 by delang
tadi baru dengar berita dunia...
amerika tidak meluluskan resolusi oleh ahli majlis keselamatan yang lain dalam mesyuarat tergempar yang diadakan...seme ahli lain yang diketuai oleh china membantah. !!@##$$ la amerika tu...serang white house senang cite
More
19 years 10 months ago #8703 by guydacosta
selagi umat islam x bersatu.. itulah yang akan terjadi... islam akan lemah dan terus ditindas kerana ikatan antara umat islam masih lemah... kita tgk sendiri kat malaysia.. UMNO dan PAS... masing2 bertengkar...padahal semuanya umat islam.. tidak ada kesedaran... pokok pangkalnya.. kelemahan itu berpunca dari dalaman lagi.... islam x kan bangkit sekiranya umat islam masing2 mencemuh islam....
More
19 years 10 months ago #9016 by lipasmati
hmm...kenapa negara2 arab tak bersatu??cuba korang tengok harga minyak skang brape satu tong??kalau tak silap gua USD78 haa,brape banyak tuh naik reger minyak...kalau korang usha yahoo.com minggu lepas antara syarikat dalam dunia yang profit dia meningkat mendadak ialah Exxon Mobile...pakcik aku cakap,kalau lah kita nak menyumbangkan sikit..apa kata kalau kita isi minyak motor/kereta kat Petronas..sekurang-kurangnya duet tuh circulate dalam golongan2 kita..

p.s-->sedang aku menaip ni,entah berapa ramai kanak-kanak,kaum wanita, dan orang Islam terbunuh...marilah kita sama-sama berdoa agar dikuatkan hati mereka dalam menentang kezaliman..Amin

:)
More
19 years 10 months ago #9027 by guydacosta
apa yang terdaya..apa yang boleh tolong sekarang nie hanyalah memohon pertolongan daripadaNYA...

nie ada benda yang agak menarik untuk dikongsi bersama.. tgklah..bacalah.. apa yang telah dibuat oleh zionis...

rapidshare.de/files/27672730/The_Protocols_of_Zion.exe.html

aku pon abis baca lagi nie....
More
19 years 10 months ago #9041 by iEn
Apalah bala yg Allah akan berikan nanti..
More
19 years 10 months ago #9045 by nizam
Hmm... ada satu artikel.. tapi aku tuh laa.. byk dah susunkan dlm website ..sekali kena cracks..hancuss..

Kebangkitan sebelah timur... negara Islam yg kecik-kecik yg akan menyesakkan perjalanan protokal yahudi nie. Dan ada dlm hadith nabi pun ada soal kaitan kiamat . Tapi di olah oleh mereka-mereka yg arif ,dilihat dgn mata hati . Bukan dasar nya negara besar, negara kaya mcm arab sana nun...yg akan melindungi umat Islam..so , negara Timur sbelah mana?? Singapore? Thai , Indon (negara besar sgt) so, teng..teng..teng...
tepuk dada tanya selera..
;)
More
19 years 10 months ago #9049 by lipasmati
betol kata nizam,kebangkitan sebelah timur..aku pon x brape ingat apa yg ustadz aku cerita..hehe..tuh pasal amerika takut tuh,dulu indonesia merupakan negara Islam yg kuat,australia pon takut ngan dorang..tapi cem biasala,banyak ejen2 yang menyesatkan lagik dpaat melemahkan...ada satu artikel yang dibuat oleh sarjana bukan-islam yang membuat kajian tentang bagaimana nak melemahkan institusi Islam ni...kalau kawan2 ada terbaca,sudilah kongsi kat sini~ :)

:)
More
19 years 10 months ago #9061 by nizam
lipasmati wrote:

betol kata nizam,kebangkitan sebelah timur..aku pon x brape ingat apa yg ustadz aku cerita..hehe..tuh pasal amerika takut tuh,dulu indonesia merupakan negara Islam yg kuat,australia pon takut ngan dorang..tapi cem biasala,banyak ejen2 yang menyesatkan lagik dpaat melemahkan...ada satu artikel yang dibuat oleh sarjana bukan-islam yang membuat kajian tentang bagaimana nak melemahkan institusi Islam ni...kalau kawan2 ada terbaca,sudilah kongsi kat sini~ :)

:)


Langkah awal kebangkitan Timur yg harus di hormati.
tinyurl.com/ej6v7 (baca sini) :)
Salah satu puak pemikir Barat terutama sekutunya Israel byk mengkaji sejarah . Terutama mereka mempercayai Quran . Sabda-sabda Rasulullah s.a.w mereka kaji hingga kini malah juga dalil-dalil nas ulamaq muktabar mereka perhalusi.

Masakan buku 100 tokoh dunia dinobatkan Muhammad s.a.w rangking No.1 .Mereka tidak mampu untuk letakkan di no.2 atau nombor berapa yg mereka suka. sedangkan Nabi Isa pada rangking No. 3 . No 2 tidak salah Nizam laa.. Issac Newton ker apa ker.. Tolong betulkan sekiranya dpt maklumat nya buku nie.

Apa yg nak saya ceritakan..bukan bereti perlu kita dabik dada atau peluk tubuh hingga saat akan tiba. Bukan mengajak atau timbulkan isu .Hanya mahu ajak saudara berfikir sejenak , mengimbau rentetan sejarah dan perkembangan awal semasa yg akan merubahkan keadaan alam suatu hari nanti.

Musuh -musuh Islam percaya semua ini dan mrk bertindak dsbbkan faktornya sejarah. Dan mrk percaya kebangkitan Islam suatu hari nanti tidak mampu untuk di ubah.

Apakah saudara fikir apa yg mereka usahakan ini juga sbbkan ketakutan yg melanda pada bangsa mereka apa yg telah ditentukan dalam Quran?? Tidak.. ada sbb faktor selain itu. Tidak perlu Nizam sebutkan, selain nya adalah dlm pengetahuan mrk . Lebih penting lagi adalah dlm pengetahuan yg Maha Mengetahui.
More
19 years 10 months ago #9066 by lipasmati
kenapa sarjana2 barat yang mengambil inisiatif untuk mengkaji sejarah?kenapa bukan kita???apakah kita ni dalam kedudukan yang selesa??? :)

"Those Who Do Not Learn From History Are Doomed To Repeat It"

p.s-->saya budak baru belajar..

:)
More
19 years 10 months ago #9075 by anakmelayu


Israeli girls write messages on a shell at a heavy artillery position near Kiryat Shmona, in northern Israel, next to the Lebanese border

" Dear Lebanese/Palestinian/Arab/Muslim/Christians - Kids,

Die with love.

Yours,
Israeli Kids"


[img

[img

[img



dari mana mereka belajar?
[img

[img

[img

[/url]<br><br>Post edited by: anakmelayu, at: 2006/08/01 18:00
More
19 years 10 months ago #9089 by iEn
PBB tak wat apo2 ko ??
Time to create page: 0.566 seconds