Berapa kerap korang format komputer korang??

More
8 years 9 months ago #31270 by erryzx_
erryzx_ replied the topic: Ruj:Berapa kerap korang format komputer korang??
sepanjang hampir 2 taun aku gne pc nih ngan windows vista, masih belum penah diformat lagi,.,.dlm mase yg same gune XP, dah 2 kali kene format.,,.
:lol: :lol: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32873 by reloading
reloading replied the topic: Ruj:Berapa kerap korang format komputer korang??
aku format 3x dlm 1 thn...
hihihi

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32893 by fazna_cute
fazna_cute replied the topic: Ruj:Berapa kerap korang format komputer korang??
sy jarang sgt2 format computer tapi asalkn sy format computer,mesti computer sy problem jer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32895 by Sky_Hanz
Sky_Hanz replied the topic: Ruj:Berapa kerap korang format komputer korang??
Kalau format pn problem gak.. buang jer dlm longkang fazna... huhuhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32898 by zoronoa
zoronoa replied the topic: Ruj:Berapa kerap korang format komputer korang??
4mat ble vrus da membiak lam system dah le..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32899 by fazna_cute
fazna_cute replied the topic: Ruj:Berapa kerap korang format komputer korang??
byk cantik buang dlm longkang sky... :evil:
tue laptop yg x sampai sethn...
bkn sebb virus laa..
sy pun x tahu sbbnya

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #33174 by phoenix07
phoenix07 replied the topic: Ruj:Re:Berapa kerap korang format komputer korang??
Apakah akibatnya kalau pc kerap sangat format?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.259 seconds