Camna bule kenal site neh?

More
10 years 5 months ago #18790 by kambenk
kambenk replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
surfing :)
tibe tibe lak terlihat nama FUNGKUR nie...
try tgk.
ok plak tue..
lepak aa cinie

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #18793 by P0c*nG
P0c*nG replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
berjalan2 dlm tenet.
.pastu nampak huruf fa..
.cek pnye cek fungkur..
ekkekek.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Atiqi
  • Atiqi's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
10 years 5 months ago #18911 by Atiqi
Atiqi replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
aku kenal site nie dari kawan..dia pun fungkurian jugak..citer dia aku mintak satu software so dia suggest www.fungkurs-network.net so aku masuk la site nie..terus aku register...
lama jugak la aku nak berkenalan dgn site nie...apa-apa pun fungkurs is the best

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #18916 by iza
iza replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
hmm...mula2 ada org dedicate lagu utk iza tru fungkurfm..iza pon dgr jelah...masa tu lagu yg ditujukan tajuk apa yek...?? dekat padamu kot..dari KRU dgn Apa Saja.. dark bg iza..

pastu usha2 site ni berkenan plak..masuk2 dpt member kamceng si hani tu.. pastu member gaduh si guydacosta..tk sangka site ni merapatkan hbngan kami bertiga..huhuhu...fungkur site is the best...caya lahh...

time kaceh kat darkbishop ku yg becokk(sayang sgt2..)...sbb kenalkan site hang ni ayie..mmuuahhh2..syg all fungkurian..:whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #19114 by sambel_totok
sambel_totok replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
aku tau...mula2 aku nak download lagu aris ariwatan tajuk lagu 1 2 3 4..tetibe kuar web ni..kate ada lagu tu..mmg ada pn..tapi xleh download ( tak tau cara nak download)...aku bace lah kt ats skali kalo x register nanti montot kene babab..so aku pn register...layan pnye layan..best lak web ni...fungkur..ajar la aku camne nak download lagu mp3 ni...aku try, x boleh2...hehehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #19119 by zaciko
zaciko replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
Huhuhu.. aku kenal n jumpe porlog ni sbb delang ar.... eh tak, wanina ajak aku masuk sbb dia kate, delang kate kat sini manyak benda boleh blajar... so aku pun masuk sbb mase tu aku still study lagi, nak jugak tanye org2 yg pro kat sini utk tulun aku bg idea utk asgment, internet pun free mase study dulu, so layan je la... Drpd chat yg warna warni tu, sampai la bleh dgr radio kat winamp, drpd first gath yg tak dpt aku dtg sbb duk nun jauh kat utara tu, sampai la nak buat 2nd gath ni, fungkur NETWORK tetap yg paling best antara byk2 yg penah aku masuk.. :laugh:
Keep up the good work fungkur! bak kate anime dlm Meet The Robinson, Keep Moving Forward! :woohoo: Esok2 kalo aku dah start keje balik, rindu la aku nak masuk sini smula... :(
Ape2 pun, fungkur NETWORK mmg best. :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago #20152 by snowy_heart
snowy_heart replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
aku kenal site ni pas add si fakri aka fungkur ni kt frenster...die tu senior aku mase skolah menengah dlu...aku tgk ramai org anta testi kt die pasal website nih....pas try bukak tros je melekat kt cni...huhu... :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20551 by imatdesa
imatdesa replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
kenal mase dlu suke donlot vclips..B)
saje redah kt tenet jmpa..lama dah join skang baru nk active sket hehe.:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Atiqi
  • Atiqi's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
10 years 2 months ago #21059 by Atiqi
Atiqi replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
Aku kenal forum nie dengan member aku nama dia khrfkr..dulu masa aku kenal forum nie nama nya fungkurs-network...skrg nie tuan tanah dah upgrade ke fungkur.org..syabas..B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 month ago #21113 by screammer
screammer replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
aku pulak kenal site ni dari member aku..aku dulu rajin gak sedut-menyedut nie..time tue la mmber aku kenal kan aku ngn site nie..tp skg nie dah slow ckit nak meyedut nie..dah keje..bz la ckit..tp apa2 pun fungkur memang the best..gud luck to u fungkur..hidup fungkurrr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 10 months ago #21706 by seladangganas
seladangganas replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
aku tak kenal dr sesape..tetiba je si fakri gay ajak aku join site dia...ahaks~!oit fakri...moh pekena teh tarik kat mapley cheras...huhuhu....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 10 months ago #21707 by fungkur
fungkur replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
hahaha.. haram ko seladangganas.. ape kes gay2 ni. ko tu yg berbahaya skang ni :lol: ko tunggu je aku blk nanti, aku turun punya mapley ko tu.. hehe..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.552 seconds