PERNAH TAK KORANG ?

More
11 years 7 months ago #2795 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
huhuh belum pernah lagik .. sebab aku tau impack yang aku akan tempuhi bile aku becente ngan org yg lebih tua dari aku ...


Pernah tak mose korang ni tak ley gune .. aku nye mose tak ley gune nih ... bosan dah ..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #2798 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
KODEN wrote:

Pernah tak mose korang ni tak ley gune .. aku nye mose tak ley gune nih ... bosan dah ..


penah jugak tp skrg dah pakai baru...3 tahun bertahan...power giler mouse aku ni...ade 2 scroll, ade 5 button.

penah tak korang tak berak dalam mase 3 hari?
:sick: :sick:
pergghh bahaya simpan lelame...:sick:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #2801 by wanina
wanina replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

KODEN wrote:

Pernah tak mose korang ni tak ley gune .. aku nye mose tak ley gune nih ... bosan dah ..


penah jugak tp skrg dah pakai baru...3 tahun bertahan...power giler mouse aku ni...ade 2 scroll, ade 5 button.

penah tak korang tak berak dalam mase 3 hari?
:sick: :sick:
pergghh bahaya simpan lelame...:sick:


huhuh nak kuar senang korang makan maggi atau buah prum yang buah betul .. makan dua biji kompem 2 jam lepas tuh..korang semburrr 50 km/j huhuhuhuhuhuhuhu besh wwoo...

pernah tak korang makan buah epal 10 biji dalam satu masa pahtu korang makan sorang sorang!!!!:evil: :whistle: :woohoo: aku banyak kali buat ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #3014 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
penah tak korang mengalami pengalaman ketiadaan air ketika membuang air beso?
ha ha ha ha...dah tentu pengalaman yg tidak boleh dilupakan...:evil: :silly: :evil: :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #3025 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

penah tak korang mengalami pengalaman ketiadaan air ketika membuang air beso?
ha ha ha ha...dah tentu pengalaman yg tidak boleh dilupakan...:evil: :silly: :evil: :woohoo:


cite nih macam pernah main jek delang .. heheheh dah ade org tanye ar ..


Pernah tak korang botak kan rambut ?????

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #3028 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
KODEN wrote:

cite nih macam pernah main jek delang .. heheheh dah ade org tanye ar ..

Pernah tak korang botak kan rambut ?????


sori..mungkin xperasan
penah tak korang parking moto tp tertinggal kunci kat moto(kat tmpt duduk)?

aku slalu jupe....kene curi btol baru tau :whistle: :whistle: :dry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #3075 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
penah tak korang terpikir untuk menjadi lelaki pilihan siti nurhaliza?

:whistle: :whistle: :dry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #3076 by hack
hack replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

penah tak korang terpikir untuk menjadi lelaki pilihan siti nurhaliza?

:whistle: :whistle: :dry:


ha ha ha ko pernah terpikir ke delang... aku pernah nk jadi bf dia jer

pernah tak korang, makan nasi terus tertido

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #3080 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
hack wrote:

ha ha ha ko pernah terpikir ke delang... aku pernah nk jadi bf dia jer

pernah tak korang, makan nasi terus tertido


just terpikir kenapa siti tak pilih aku....hahahaha :woohoo: :woohoo: :evil:

penah tak korang jumpe 2 lelaki berjalan sambil berpegangan tangan?
:unsure: :dry: :S<br><br>Post edited by: delang, at: 2006/03/30 21:29

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #3125 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
B) penah tak korang amik kursus kawen

he he he msti gatal nak kawen...:evil: :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #3126 by nim88
nim88 replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
penah tak korang tido rumah member korang, pastu waktu tgh tido tu.. termimpi korang masuk tandas nak kencing, pastu kencing la dgn rase leganye.. pastu terase panas lak kt peha, pastu trus tbangun?? ade tak?

:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #3129 by ieyja
ieyja replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
erkk..xpenah la plak nim.. ;)

hm..penah x kowang kehilangan org yg kowang sayang sgt2 utk selamanya..me br kehilangan ayah tercinta..:(

al-fatihah tuk arwah ayah..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.030 seconds