PERNAH TAK KORANG ?

More
11 years 8 months ago #2561 by ieyja
ieyja replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

wanina wrote:

huhuh pernah jer.. putusÃÆâ€â„ÃÃÆâ€Ã

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2565 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
ieyja wrote:
amboiii delang..teringin k??
hmm..penah x korang tetiba j rs nk mara org yg ada dekat2 ngan kowang??
:dry: :dry:[/quote]

Tu ar pasal ieyja semalam aku dah merasai bende tru .. tah sape tah aku dah marah semalam .. hehehehhehe

:evil: :evil:


Pernah tak korang jatuh H/P kat Lobang Jamban ... heuehuehueh :laugh: :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2571 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
KODEN wrote:

Tu ar pasal ieyja semalam aku dah merasai bende tru .. tah sape tah aku dah marah semalam .. hehehehhehe
:evil: :evil:

Pernah tak korang jatuh H/P kat Lobang Jamban ... heuehuehueh :laugh: :laugh:


erm kalu jatuh pun sohih atak amik nye, biarkan je...baik beli baru :woohoo: :woohoo: :woohoo:

penah tak korang telan air liur basi korang sndri?hehehhe....:woohoo: :woohoo: :woohoo: :blink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2579 by wanina
wanina replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
tertelan air liur tiap tiap pagi aku telan.. huhuh uhuh

ni korang pernah tak nak basuh berak tiba tiba air tak da ?? :unsure: :sick: :woohoo: korang nak buat apa?? :blink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2584 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
wanina wrote:

tertelan air liur tiap tiap pagi aku telan.. huhuh uhuh

ni korang pernah tak nak basuh berak tiba tiba air tak da ?? :unsure: :sick: :woohoo: korang nak buat apa?? :blink:


huhuh .. yang ni aku tak pernah .. sebab air sentiase ade .. tapi kalau jadi kat aku .. kite amalkan lah beristinjak .. hehehehehhe ...

ambik sependa .. salat kan di bontot anda .. dan buang .. heheheheh pakai suar tak yah le pakai yg dalam .. heuheuheuhe :evil: :evil: :evil:


Pernah tak korang rase nak makan ikan bakar sekang .. adoii gua lapar ar pulak ..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2587 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
kalu air takde maka tak jadi berak la...:unsure: :unsure:

penah tak korang masuk tv?tv3 ke tv1 ke tv2 ke 8tv ke ntv7 ke?
mesti terlompat2 kalu masukk...:laugh: :laugh: :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2592 by KODEN
KODEN replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
jangan masuk file b*l*e dah .. heheheheh .. ramai dah budak budak mude cube nak masuk dlm filem buatan diorang nih .. maklum la dgn talipon pon dah bley buat .. heheheh


Pernah tak korang janji ngan awek / boypren / kengkawan / ahli keluarge korang untuk mengambil diorang kat mane mane tempat .. dan korang dengan tak sengaje telupe sampai 2- 3 jam .. than .. bile korang teringat terus pegi kat sane dan melihat muke poyo diorang yang macam nak makan korang .. hehehehhehe ???


:whistle: :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2624 by wanina
wanina replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
KODEN wrote:

jangan masuk file b*l*e dah .. heheheheh .. ramai dah budak budak mude cube nak masuk dlm filem buatan diorang nih .. maklum la dgn talipon pon dah bley buat .. heheheh


Pernah tak korang janji ngan awek / boypren / kengkawan / ahli keluarge korang untuk mengambil diorang kat mane mane tempat .. dan korang dengan tak sengaje telupe sampai 2- 3 jam .. than .. bile korang teringat terus pegi kat sane dan melihat muke poyo diorang yang macam nak makan korang .. hehehehhehe ???


:whistle: :whistle:


itu namanya mencari pasal...

pernahkah korang mengencing dengan kata lain mengenakan kawan korang dengan lawak yang sangat boodo macam balik spender kat muka ker?:dry: :evil: :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2625 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
B) penah tak korang pegi depan orang ramai pastu kentut pastu melarikan diri?

jahat giler nih...:evil: :evil: :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2637 by centrinoz
centrinoz replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
Penah tak korang ngadap PC sampai telelap?
housemate aku hebat... telelap sampai headbanging kt keyboard... huaahahahahahahaha..... yg best nye lepas tu terus buat2 menaip....
apa lagi... pakat gelak ramai2 laaa.... :lol:


Ha satu lagi... penah tak korang bawak keta sambil tido?

Aku penah :P pastu langgor devider besi tu... pedih2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2638 by delang
delang replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
centrinoz wrote:

Penah tak korang ngadap PC sampai telelap?
housemate aku hebat... telelap sampai headbanging kt keyboard... huaahahahahahahaha..... yg best nye lepas tu terus buat2 menaip....
apa lagi... pakat gelak ramai2 laaa.... :lol:

Ha satu lagi... penah tak korang bawak keta sambil tido?

Aku penah :P pastu langgor devider besi tu... pedih2


tak penah aku buat lagu tu tp yg ni lg hebat...

penah tak korang bawak moto sambil pejam mata@tido? :whistle: :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2641 by centrinoz
centrinoz replied the topic: Re:PERNAH TAK KORANG ?
delang wrote:

penah tak korang bawak moto sambil pejam mata@tido? :whistle: :whistle:[/quote]

Penah gak skali skala..... pejam mata sbb masuk habuk dgn pejam mata sbb telelap... heheheh.... B) B) :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.429 seconds