PERNAH TAK KORANG ?

More
11 years 1 month ago #30649 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic PERNAH TAK KORANG ?
fazna_cute tulis:

sya_zachery tulis:

pernah tak korang... tettttttttttttttt..huehuehue..


pernah apa sya?


takde ape laa.saje jew..huehuehe..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30724 by fazna_cute
Replied by fazna_cute on topic PERNAH TAK KORANG ?
ceh..sy ingat topik menarik sya nak kongsi

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30743 by putery_1685
Replied by putery_1685 on topic PERNAH TAK KORANG ?
pernah tak korang......tengok hantu....?huhuhu......

aku sampai la ni, Alhamdulillah tak nah g.....takut seh....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30763 by fazna_cute
Replied by fazna_cute on topic PERNAH TAK KORANG ?
sy x pernah mengalaminya..
pernah x korang mengukur jln

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 weeks ago #32101 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic PERNAH TAK KORANG ?
Pernah xkorang rase sakit jiwa smpi nak geget keyboad, nak hentak2 apa jer brg dpan mata korang time tu sambil mkn pizza pastu mandi dlm kolam lama2 dan terus tido... ??
:evil: :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 weeks ago #32104 by sya_zachery
Replied by sya_zachery on topic PERNAH TAK KORANG ?
pernah tak korang rasa nak tdo selama 24 jam tanpa henti?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 weeks ago #32113 by fazna_cute
Replied by fazna_cute on topic PERNAH TAK KORANG ?
pernah x korang nampak hantu yg jelita di depan mata dlm pd masa yg sama hantu kata berkata kpd kita suruh tido kembali

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 weeks ago #32123 by master_xecko
Replied by master_xecko on topic PERNAH TAK KORANG ?
fazna_cute tulis:

pernah x korang nampak hantu yg jelita di depan mata dlm pd masa yg sama hantu kata berkata kpd kita suruh tido kembali



haaahahahhaha...aku mmg suke posting ko ni faznaa...ahhahahahahha... chaiyokkkkk2:lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 weeks ago #32154 by missnuruL
Replied by missnuruL on topic PERNAH TAK KORANG ?
pernah x korang xpernah berak?
:hikhik:

pernah x korang makan gune tgn kiri? :smoke:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 weeks ago #32156 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic PERNAH TAK KORANG ?
missnuruL tulis:

pernah x korang xpernah berak?
:hikhik:

pernah x korang makan gune tgn kiri? :smoke:



Xsehat btol xpnah berak.. :laugh: :laugh:

Erkkk.. apa kehal nya mkn gune tgn kiri tue... geli2.. xpnah pon.. :lol:

Penah x korang tido smbil drive keta..?? :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 weeks ago #32172 by durian
Replied by durian on topic PERNAH TAK KORANG ?
pernah tak korang makan derian dengan kulit-kulitnya sekali...?:laugh:

atau pernah tak korang rasa macmana sakitnnya bila buah durian jatuh atas kepala..? :lol:

hehehhehe..:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 weeks ago #32189 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic PERNAH TAK KORANG ?
durian tulis:

pernah tak korang makan derian dengan kulit-kulitnya sekali...?:laugh:

atau pernah tak korang rasa macmana sakitnnya bila buah durian jatuh atas kepala..? :lol:

hehehhehe..:P


Aku xpnah la mengalaminya.. :lol: :lol:

Huuiiihh.. Dah keraih sgt mulut tu mkn kulit derian, bkn ade khasiat pon.. Ni sure kes amik derian xberhati2, kena pkai helmet.. turun moto jer truih kutip derian, kalau bwak keta pn pkai helmet gak.. :laugh: :laugh:

Si derian ni sure dah penah rase apa yg dia soal.. :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.301 seconds